Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.2°C19.3°C
2 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.0°C17.6°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.4°C16.6°C
3 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.9°C16.8°C
3 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.9°C15.2°C
3 BF 62%
Θανάσης Κουκάκης / Ανάρτησε το τιμολόγιο της Intellexa για το Predator
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θανάσης Κουκάκης / Ανάρτησε το τιμολόγιο της Intellexa για το Predator

Θανάσης Κουκάκης
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Με ανάρτησή του στο Twitter ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης παρουσιάζει τον τιμοκατάλογο της Intellexa και επισημαίνει συγκεκριμένα σημεία για το κακόβουλο λογισμικό Predator.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αποκάλυψη έρχεται ενώ αναμένεται σήμερα η κρίσιμη συζήτηση στην Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να καλείται για μία ακόμη φορά να δώσει σαφείς εξηγήσεις για τις παρακολουθήσεις πολιτικών και δημοσιογράφων, τις επιλογές του να αναλάβει προσωπικά τον έλεγχο της ΕΥΠ, να διορίσει αλλάζοντας τη νομοθεσία άνθρωπο δικής του επιλογής στην ηγεσία της, αλλά για τις σχέσεις του πρώην «εκλεκτού» του στο Μαξίμου και ανιψιού του Γρηγόρη Δημητριάδη με την Intellexa, μέσω των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων.

Οι παρακολουθήσεις μέσω του Predator φαίνεται ότι συνεχίζουν να γίνονται ακόμη και σήμερα, όπως αποκάλυψε μιλώντας Στο Κόκκινο ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου. Το ίδιο εξάλλου επιβεβαίωσε εμμέσως στην αρμόδια επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας στη Βουλή ο προτεινόμενος νέος διοικητής της ΕΥΠ. Ο κ. Δεμίρης φέρεται να είπε ευθέως ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις στις παρακολουθήσεις ακόμη και για εκλεγμένους πολιτικούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάλιστα, μιλώντας χτες σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛΛ Χάρης Καστανίδης που είχε ο ίδιος συνομιλία με τον κ. Δεμίρη στην επιτροπή, αποκάλυψε ότι τα πράγματα με τις υποκλοπές είναι «χειρότερα από ό,τι διέρρευσαν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL