Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.2°C14.8°C
3 BF 83%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.9°C13.9°C
2 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.9°C11.6°C
2 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
15 °C
13.6°C16.8°C
5 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
9.9°C10.7°C
3 BF 100%
Ιωάννα Κολοβού / Αναστολή εκτέλεσης της έξωσης μέχρι την εκδίκαση του αιτήματος ανακοπής στις 29 Ιουλίου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ιωάννα Κολοβού / Αναστολή εκτέλεσης της έξωσης μέχρι την εκδίκαση του αιτήματος ανακοπής στις 29 Ιουλίου

Με δικαστική παρέμβαση ανεστάλη προσωρινή η έξωση  της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού από το σπίτι της που βγήκε σε πλειστηριασμό. Πρόκειται για τη μοναδική, πρώτη κατοικία της η οποία βγήκε σε πλειστηριασμό για χρέος 15.000 ευρώ. Το δικαστήριο αποφάσισε την προσωρινή αναστολή μέχρι να εκδικαστεί στις 29 Ιουλίου το αίτημα ανακοπής που έχει κατατεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νωρίτερα έξω από το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού ήταν αστυνομικοί, συνάδελφοί της καθώς και ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο οποίος συνομίλησε με την Ιωάννα Κολοβού. Επισημαίνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στο πλευρό της συνταξιούχου δημοσιογράφου που χάνει το σπίτι της ζητώντας να παγώσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας για όλους τους πολίτες. Και επισημαίνοντας ότι για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους υπουργούς του επιφυλάσσονται χαριστικές ρυθμίσεις των δανείων τους ενώ για τους πολίτες, που μέσα στο σαρωτικό κύμα ακρίβειας αδυνατούν να ανταπεξέλθουν, πλειστηριασμοί και «ελεύθερη αγορά».

Όπως από την πρώτη στιγμή είχε καταγγείλει η Ιωάννα Κολοβού  δεν ήταν καν δάνειο, προσημείωση ή υποθήκη, ήταν χρέος από κάρτες. Λίγες ώρες πριν την έξωσή της η Ιωάννα Κολοβού έκανε μια δραματική ανάρτηση στο Facebook επεσήμανε ότι θα πάνε σήμερα το πρωί για της πάρουν το σπίτι. «Το μοναδικό σπίτι που έχω και που η Τράπεζα χωρίς να έχω πάρει κανένα δάνειο, με "μοχθηρή" πονηριά τρωκτικού και καταπατώντας κάθε στοιχειώδη έννοια συνταγματικού δικαίου,  το πούλησε σε έναν προφανώς γνωστό της, με τις γνωστές "συναλλαγές" που κάνουν μαζί... Θα πρέπει να είσαι πολύ βασανισμένη, ακρωτηριασμένη, ανάπηρη  ψυχή για να αγοράσεις σπίτι από πλειστηριασμό. Θα πρέπει να είσαι πολύ σάπιος μέσα σου, αλλιώς δεν αντέχεται....», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ιωάννας Κολοβού
 

«Δευτέρα αύριο. Η Δευτέρα είναι η μέρα με τις περισσότερες αυτοκτονίες παγκοσμίως. Είναι επίσης η ημέρα που τα ζόμπι, oi βρυκόλακες και λοιπά horror τέρατα, ξυπνάνε από τον Σαββατοκύριακο λήθαργό τους  και ζητάνε να πιούν αίμα. Στην  προκείμενη περίπτωση θα έλθουν στο σπίτι μου για να το ...πάρουν! Το μοναδικό σπίτι που έχω και που η Τράπεζα χωρίς να έχω πάρει κανένα δάνειο, με "μοχθηρή" πονηριά τρωκτικού και καταπατώντας κάθε στοιχειώδη έννοια συνταγματικο΄θ δικαίου,  το πούλησε σε έναν προφανώς γνωστό της, με τις γνωστές "συναλλαγές" που κάνουν μαζί... Θα πρέπει να είσαι πολύ βασανισμένη, ακρωτηριασμένη, ανάπηρη  ψυχή για να αγοράσεις σπίτι από πλειστηριασμό. Θα πρέπει να είσαι πολύ σάπιος μέσα σου, αλλιώς δεν αντέχεται....Λοιπόν κύριε Α. ελάτε, με το δούλο σας, τον αποτυχημένο κλητήρα , σας περιμένουμε! Είμαστε σε ετοιμότητα όλοι εδώ, όλοι μαζί, η γειτονιά , οι συνάδελφοι με τις κάμερες  τα ΜΜΕ και πλήθος αγωνιστικές συλλογικότητες  (τις ξέρετε άλλωστε)  που βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού. Α και μια συμβουλή: για να κάνετε περισσότερο εφέ, ελάτε με κανά δυο δικοιρίες ΜΑΤ, γράφουν καλύτερα στην κάμερα,, ξέρετε εσείς..».


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL