Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
11.8°C16.2°C
1 BF 80%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
9.9°C14.1°C
1 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
15 °C
11.0°C14.9°C
2 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.1°C17.5°C
2 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
9 °C
8.9°C11.9°C
0 BF 100%
Ηγουμενίτσα / Τραγικός θάνατος 15χρονου πρόσφυγα σε καρότσα φορτηγού
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ηγουμενίτσα / Τραγικός θάνατος 15χρονου πρόσφυγα σε καρότσα φορτηγού

photo thespro.gr

Το ταξίδι του 15χρονου πρόσφυγα προς την ελπίδα για μια καλύτερη ζωή σταμάτησε σε μια καρότσα φορτηγού στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Ο ανήλικος εντοπίστηκε από τα στελέχη του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας κατά τη διάρκεια ελέγχου στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού.

Οι λιμενικοί με το μηχάνημα x-ray εντόπισαν την ύπαρξη ατόμου στην καρότσα του φορτηγού, το οποίο μετέφερε ποδήλατα και όταν άνοιξαν την πόρτα βρήκαν τον 15χρονο χωρίς τις αισθήσεις του. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Όπως όλα δείχνουν ο 15χρονος δεν άντεξε τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας στο εσωτερικό του φορτηγού με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Όπως μεταδίδει το thespro ο Έλληνας οδηγός του φορτηγού είχε χάσει το  δρομολόγιο της Δευτέρας προς Ιταλία και είχε σταθμεύσει σε χώρο κοντά στο λιμάνι.  Ερευνάται εάν βοήθησε τον 15χρονο να μπει στην καρότσα ή εάν ο ανήλικος μπήκε χωρίς να τον αντιληφθεί ο οδηγός. Οι λιμενικοί συνέλαβαν τον Έλληνα οδηγό του φορτηγού στο πλαίσιο του αυτοφώρου και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL