Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.5°C20.8°C
4 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
19 °C
15.9°C20.0°C
3 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
16.6°C19.3°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.4°C
3 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.9°C17.4°C
5 BF 72%
Τάσος Τέλλογλου για Παπαγγελόπουλο - Τουλουπάκη / Ζητά συγγνώμη - «Λανθασμένη η πληροφορία»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Τάσος Τέλλογλου για Παπαγγελόπουλο - Τουλουπάκη / Ζητά συγγνώμη - «Λανθασμένη η πληροφορία»

Ο Τάσος Τέλλογλου
(INTIME NEWS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ)

Μετά την Ιωάννα Μάνδρου και ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη για τα όσα είπε για τη δήθεν παραπομπή του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και της Ελένης Τουλουπάκη για την ενοχοποίηση δέκα πολιτικών στο σκάνδαλο Novartis.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους συνδρομητές και τους ακροατές του Briefstory για την πληροφορία που δημοσιεύσαμε σχετικά με την παραπομπή Παπαγγελόπουλου και Τουλουπάκη για την υπόθεση Novartis, η οποία ήταν λανθασμένη παρά το γεγονός ότι προήλθε από ανώτατες δικαστικές πηγές» σημειώνει το Inside Story σε ανάρτησή του στο Facebook.

Ανάρτηση του Inside Story

Πρόκειται για podcast του Τάσου Τέλλογλου, ο οποίος με σχόλιό του στο Twitter κάνει μεταξύ άλλων λόγο για «χθεσινοβραδινή κωμωδία».

Νωρίτερα, η Ιωάννα Μάνδρου είχε σημειώσει ότι «η πληροφόρηση που είχαμε από τις ανώτατες δικαστικές πηγές όλος ο ελληνικός Τύπος δεν ήταν σωστή» και έκπληκτη ανέφερε ότι αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά επισημαίνοντας ότι δεν έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στα 38 χρόνια που δημοσιογραφεί. Όπως μάλιστα χαρακτηριστικά είπε εμφανώς ενοχλημένη γιατί χρησιμοποιήθηκε για διασπορά ψευδών ειδήσεων «νοιώθω την ανάγκη να φύγω από αυτό το επάγγελμα».

Η δικαστική συντάκτρια δήλωσε πως ήταν οργανωμένη η παραπληροφόρηση και δεν απέκλεισε τα κίνητρα να ήταν πολιτικά. Όπως χαρακτηριστικά είπε αναφερόμενη στη διαρροή προς τα ΜΜΕ ψευδών ειδήσεων «δεν μπορώ να το θεωρήσω λάθος ή αφελές».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL