Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.3°C18.4°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
11.8°C16.6°C
3 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
13.2°C15.0°C
3 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
15.5°C16.8°C
4 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
15.9°C15.9°C
2 BF 55%
ΚΤΕΛ Ξάνθης / Στο πλευρό του οδηγού που κατέβασε την κοπέλα - Καταθέτουν μήνυση
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΚΤΕΛ Ξάνθης / Στο πλευρό του οδηγού που κατέβασε την κοπέλα - Καταθέτουν μήνυση

Καθίσματα σε λεωφορείο ΚΤΕΛ
Φωτογραφία αρχείου (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Ξάνθης όχι μόνο καλύπτει τον οδηγό που κατέβασε κοπέλα από το λεωφορείο με την αιτιολογία ότι ήταν «προκλητικά ντυμένη» αλλά προαναγγέλλει ότι θα καταθέσει μήνυση. Μεταξύ άλλων ο Θέμης Γεωργιάδης επικαλείται «θέμα υγιεινής» λόγω κορωνοϊού και σημειώνει ότι ο οδηγός «είναι συνεπέστατος» και «καλός οικογενειάρχης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδικότερα, ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Ξάνθης αναφερόμενος ανέφερε μιλώντας στο newsit.gr: «Το περιστατικό έγινε χθες το απόγευμα σε ένα έκτακτο δρομολόγιο που βάλαμε για Θεσσαλονίκη. Θέλω να ενημερωθώ κι εγώ πλήρως για το περιστατικό και θα καλέσω τους υπαλλήλους σε απολογία».

«Η κοπέλα που δουλεύει στο σταθμαρχείο έκανε έλεγχο στα εισιτήρια των επιβατών για να εισέλθουν στο λεωφορείο και η συγκεκριμένη κοπέλα φαίνεται να φορούσε το πάνω μέρος του μαγιό της ή κάτι τέτοιο, χωρίς όμως να φοράει μπλούζα. Και της είπε η υπάλληλος να βάλει κάτι πάνω της. Είναι και θέμα υγιεινής. Σε εποχή covid να είναι κάποιος γυμνός με ιδρώτα επάνω σε καθίσματα και μετά να κάτσει κάποιος επόμενος επιβάτης δεν είναι και ό,τι καλύτερο».

Και συνεχίζει: «Θα έπρεπε να φορά τουλάχιστον ένα μπλουζάκι. Δεν της έκανε κάποια παρατήρηση σοβαρή. Και μετά δημιουργήθηκε ένα κομφούζιο. Άρχισε να βρίζει και ο σύντροφος της. Εμείς τους κάναμε μία απλή σύσταση. Δεν της μιλήσαμε άσχημα. Αν νομίζουν ότι έχουν δίκιο ας κάνουν μήνυση, ας πάμε στα δικαστήρια. Τράβηξαν βίντεο και εξέθεσαν και τον οδηγό χωρίς να έχουν τη συγκατάθεσή του. Για λόγους υγιεινής έπρεπε να φοράει μία μπλούζα έστω για να μην έρχεται σε επαφή το κάθισμα με το σώμα. Ο οδηγός έπρεπε να καλέσει την αστυνομία και να μας πει η αστυνομία τι να κάνουν. Εμείς θα πάμε στον Εισαγγελέα Ξάνθης και θα καταθέσουμε μήνυση. Ο οδηγός μας αυτός είναι ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα. Είναι συνεπέστατος, καλός οικογενειάρχης και δεν θέλει ποτέ να δημιουργεί προβλήματα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL