Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
15.6°C18.8°C
2 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
15 °C
13.0°C16.0°C
3 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.2°C17.1°C
2 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.5°C19.1°C
2 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.9°C15.7°C
0 BF 62%
Χαλάνδρι / Συνελήφθη 20χρονος για το φονικό τροχαίο τα ξημερώματα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χαλάνδρι / Συνελήφθη 20χρονος για το φονικό τροχαίο τα ξημερώματα

ΕΡΤ

Νέα τροπή πήρε η υπόθεση του θανάτου 18χρονου οδηγού σε σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη τα ξημερώματα στο Χαλάνδρι. Η ΕΛΑΣ προσδιόρισε ότι δεύτερο αυτοκίνητο κινείτο επίσης με μεγάλη ταχύτητα στο ίδιο σημείο και χρόνο και οι δύο οδηγοί έκαναν «κόντρες».

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 18χρονος, μεταξύ 4 και 5 περίπου τα ξημερώματα κινείτο επί της οδού Παπανικολή, όταν ξέφυγε από την πορεία του και καρφώθηκε σε δέντρο. Πληροφορίες θέλουν στο δεύτερο Ι.Χ. να επέβαιναν φίλοι του άτυχου νεαρού.

Τα ίχνη στην νησίδα δείχνουν ότι ίσως το όχημα κινείτο με υπερβολική ταχύτητα, η οποία δεν επέτρεψε στο όχημα να πραγματοποιήσει την ελαφριά δεξιά στροφή που υπάρχει στο σημείο. Χτύπησε στην άκρη της νησίδας, ανέβηκε πάνω της και κατέληξε πάνω σε δέντρο, το τελευταίο ξεριζώθηκε τελείως. Η ισχύς της πρόσκρουσης ήταν τόσο μεγάλη ώστε το δέντρο να κόψει στη μέση την μισή καμπίνα του οχήματος, από την δεξιά πλευρά.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ. Ο νεαρός απεγκλωβίστηκε πολύ σοβαρά τραυματισμένος, χωρίς τις αισθήσεις του και διακομίστηκε στο παρακείμενο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, στην Μεσογείων. Οι πληροφορίες από το ΕΚΑΒ που μετέφεραν τα ρεπορτάζ των καναλιών έκαναν λόγο για «μη αναστρέψιμη» κατάσταση, ενώ αργότερα η κρατική τηλεόραση και το ΑΜΠΕ ανέφεραν ότι είναι νεκρός.

Αργότερα, δημοσιεύματα αποκάλυψαν ότι η ΕΛΑΣ προχώρησε στη σύλληψη ενός 20χρονου, που φέρεται να οδηγούσε το δεύτερο Ι.Χ. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για συμμετοχή σε αυτοσχέδιους αγώνες και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL