Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
13.1°C17.0°C
2 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
10.5°C13.6°C
3 BF 72%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.9°C13.8°C
2 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
11.1°C13.8°C
3 BF 67%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.9°C12.3°C
1 BF 75%
Νίκος Ρωμανός / Αντί να δώσει απαντήσεις ειρωνεύτηκε την πρόεδρο των βενζινοπωλών
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νίκος Ρωμανός / Αντί να δώσει απαντήσεις ειρωνεύτηκε την πρόεδρο των βενζινοπωλών

Ρωμανός Νίκος
(EURONIKISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Με την τιμή της βενζίνης κίνησης να έχει σκαρφαλώσει στα 2,50 ευρώ και το πετρέλαιο κίνησης να έχει φτάσει τα 2.00 ευρώ, οι πολίτες καθημερινά βασανίζονται για να τα βγάλουν πέρα με την ακρίβεια και την ίδια ώρα ο  διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας ειρωνεύεται την κατάσταση και προκαλεί και πάλι με τη στάση του.

Ο Νίκος Ρωμανός μη μπορώντας να βρει επιχειρήματα για να δικαιολογήσει τις ντροπιαστικές αυτές τιμές και να δικαιολογήσει την ανικανότητα της κυβέρνησης να διαχειριστεί την κατάσταση, με ειρωνικό τρόπο επέλεξε να απαντήσει για το παραεμπόριο στην πρόεδρο τον βενζινοπωλών Αττικής, Μαρία Ζάγκα.

«Υπάρχει παραεμπόριο εξαιτίας το οποίου χάνονται δισεκατομμύρια. Δεν γίνεται να βλέπεις τιμές κάτω από την τιμή του διυλιστηρίου, αυτές οι τιμές κάνουν, Μπαμ» είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η Μαρία Ζάγκα και πρόσθεσε «γιατί δεν πάτε να τους πιάσετε, είναι δουλειά του κράτους, να τους ελέγξει».

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, βρήκε την ευκαιρία να ειρωνευτεί την πρόεδρο των Βενζινοπωλών Αττικής, Μαρία Ζάγκα.

«Αν είναι τόσο μείζον θέμα για σας το παραεμπόριο, γιατί δεν κάνετε μια απεργία να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε;» είπε ο Νίκος Ρωμανός για να κρύψει ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο μετά το 5:10 λεπτό την απαραδεκτη και ειρωνική επίθεση του Νίκου Ρωμανού.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL