Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.1°C24.1°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
15.4°C18.6°C
4 BF 44%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C19.8°C
4 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.3°C21.1°C
4 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
23 °C
21.8°C22.9°C
4 BF 25%
Μάγδα Φύσσα / «Προχωράμε - Καταδίκη και πάλι»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μάγδα Φύσσα / «Προχωράμε - Καταδίκη και πάλι»

Μάγδα Φύσσα Εφετείο Χρυσή Αυγή δίκη
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων δεν θα μπορούσε να λείπει η Μάγδα Φύσσα, η μητέρα-σύμβολο του δολοφονημένου από τους νεοναζιστές Παύλου Φύσσα. Λίγο πριν τις 9, μπήκε στο δικαστήριο συνοδευόμενη από τον πατέρα του Παύλου.

https://www.youtube.com/watch?v=h3jXyl6-eSM

Κατά την είσοδό της, η Μάγδα Φύσσα δήλωσε πως έχει τα ίδια αισθήματα και τότε και τώρα, αναφερόμενη στην πρωτοβάθμια δίκη των στελεχών της Χρυσής Αυγής. «Προχωράμε», τόνισε, ενώ πρόσθεσε ότι ζητά αυτό που ζητούσε και πριν «την καταδίκη».

Στη δίκη της Χρυσής Αυγής δίνει το «παρών» και ο Γιάννης Μάγγος, ο πατέρας του 26χρονου Βασίλη Μάγγου που συνελήφθη μετά τη συμμετοχή του σε κινητοποίηση κατά της καύσης σκουπιδιών στον Βόλο και κακοποιήθηκε άγρια από αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να κλονιστεί η υγεία του και να πεθάνει έναν μήνα αργότερα τον Ιούλιο του 2020.

«Είμαστε σήμερα εδώ για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας ενάντια σ' αυτό το φασιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής. Είμαστε σήμερα εδώ γιατί η θέση της Χρυσής Αυγής, μετά από όλα αυτά που αποδείχθηκαν εις βάρος τους ότι είναι εγκληματική οργάνωση, η θέση όλων αυτών είναι στη φυλακή» δήλωσε στο avgi.gr.

https://www.youtube.com/watch?v=DjtXtKHoOfM

Η Μάγδα Φύσσα και ο Γιάννης Μάγγος είχαν θερμή χειραψία στην είσοδο του δικαστηρίου. «Πότε πήγες, πότες ήρθες μωρέ» του είπε. Θυμίζουμε ότι ο Γ. Μάγγος μιλησε το περασμένο Σάββατο σε εκδήλωση για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο στα Εξάρχεια ενώ μένει στο Βόλο, οπότε πηγαινοέρχεται διαρκώς αυτές τις ημέρες.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL