Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.7°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.5°C18.5°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.4°C18.0°C
4 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C19.9°C
3 BF 40%
Περιφέρεια Αττικής / Πατούλης κερνάει, Πατούλης πίνει
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Περιφέρεια Αττικής / Πατούλης κερνάει, Πατούλης πίνει

ΠΑΤΟΥΛΗΣ

Σε ένα άνευ προηγουμένου οικονομικό «πάρτι» επιδίδεται η διοίκηση Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής. Δεν περιορίζεται μόνον στις απευθείας αναθέσεις, τους φωτογραφικούς διαγωνισμούς ή τις εκ των υστέρων τροποποιήσεις αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής. Αυτή τη φορά, αίσθηση προκαλεί το αίτημα του αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Αθανασίου Αυγερινού για εκταμίευση 265.000 ευρώ με σκοπό την προβολή κοινωνικών δράσεων της Περιφερειακής Ενότητας.

Το αίτημα του αντιπεριφερειάρχη απευθύνεται προς τον πρόεδρο και τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής και αφορά την έγκριση προγράμματος δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τα έργα και τις δραστηριότητες της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής.

«Η επικέντρωση της ενημέρωσης στον άξονα αυτόν θα βελτιώσει τη θετική στάση του κοινού ως προς τις δράσεις της Περιφέρειας Αττικής χτίζοντας μια εικόνα εμπιστοσύνης προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το κράτος εν γένει και πάντα υπό το καθεστώς της απόλυτης διαφάνειας», αναφέρεται στην πρόταση του αντιπεριφερειάρχη Αθ. Αυγερινού, οποίος προσδοκά, όπως ισχυρίζεται, «για πρώτη φορά από την Περιφέρεια Αττικής να συγκεντρωθεί η πληροφορία και να αναδειχθεί η πλούσια οινοπαραγωγική δραστηριότητα αλλά και η πολιτιστική, λαογραφική και αρχαιολογική κληρονομιά της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής με στόχο την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση αλλά και διατήρηση - ενθύμηση της πολιτιστικής - πολιτισμικής ταυτότητας της ευρύτερης περιοχής».

Παράλληλα, ο Αθ. Αυγερινός προσδοκά να ενημερώσει το κοινό για τα «εμβληματικά έργα της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής όπως π.χ. Κέντρο Επεξεργασίας Λυμμάτων Κορωπίου - Παιανίας, δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων Παλλήνης, Μαραθώνα, Ραφήνας - Πικερμίου κ.λπ., και σκοπεύει να αξιοποιήσει τη χρηματοδότηση από το ταμείο της Περιφέρειας για τη «δημιουργία και παραγωγή ηλεκτρονικού - οπτικοακουστικού υλικού προβολής του απολογισμού δράσεων 2019-2021 της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής». Ας μην ξεχνούμε ότι μπαίνουν στην προεκλογική περίοδο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL