Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
13.4°C16.8°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.2°C14.0°C
1 BF 72%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.5°C13.8°C
2 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
12.2°C15.2°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
10.2°C10.2°C
1 BF 74%
Κρήτη / Προφυλακίστηκε ο προπονητής πολεμικών τεχνών για ασέλγεια κατά ανηλίκων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κρήτη / Προφυλακίστηκε ο προπονητής πολεμικών τεχνών για ασέλγεια κατά ανηλίκων

Πολεμικές τέχνες
πηγή pexels

Προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε ο 46χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών από τον Άγιο Νικόλαο της Κρήτη που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος ανήλικων μαθητών του και για άσκηση βίας.

Μετά από μια μαραθώνια διαδικασία που ξεκίνησε στις 8 το πρωί και ολοκληρώθηκε περίπου στις 7 το απόγευμα και κατά την οποία εξετάστηκαν οι καταγγέλλοντες αλλά και μάρτυρες υπεράσπισης του προπονητή, η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκτός από τις 8 καταθέσεις μαθητών του, σήμερα κατέθεσε συμπληρωματικά και ένας πατέρας πρώην αθλητή, ενώ και μια πρώην αθλήτριά του που διαμένει στη βόρεια Ελλάδα, φέρεται να επικοινώνησε με την ΕΛ.ΑΣ. δηλώνοντας την πρόθεσή της να δώσει κατάθεση και να διαβιβαστεί.

Υπενθυμίζεται πως οι οκτώ μαθητές του προπονητή πολεμικών τεχνών μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής

Ο προπονητής ωστόσο επιμένει ότι οι κατηγορίες είναι κατευθυνόμενες, δύο μήνες πριν από κορυφαία διοργάνωση για να τον πλήξουν επαγγελματικά, παρά τις καταγγελίες ότι μεταξύ άλλων έβαζε τους μαθητές του να του κάνουν μασάζ ενώ αυτός, φέρεται να έβλεπε πορνό στο κινητό του.

Ο 46χρονος, σύμφωνα με τις μαρτυρικές καταθέσεις της δικογραφίας περιγράφεται ως προπονητής με βίαιες εκφράσεις και χειρονομίες, γρονθοκοπήματα με καρούμπαλα στο κεφάλι και κλωτσιές στα γεννητικά όργανα, ενίοτε ανεξέλεγκτος στην συμπεριφορά και στη διδασκαλία του και σε αρκετές  περιπτώσεις πλήρως απαξιωτικός σε μαθητές του.

Μάλιστα καταγγέλλεται μεταξύ άλλων ότι έκανε μπάνιο, έβγαινε με την πετσέτα και τους παρέδιδε μαθήματα «σωστού πλυσίματος γεννητικών οργάνων», επιδεικνύοντας το μόριο του. Υποστηρίζεται ότι «το μασάζ ήταν η συνηθισμένη τιμωρία μας όταν δεν πηγαίναμε καλά στους αγώνες».

Ο δικηγόρος του προπονητή και ιδιοκτήτη σχολών Tae Kwon Do, Βαγγέλης Στρατουδάκης δήλωσε στο Creta24,από το Δικαστικό Μέγαρο Νεάπολης ότι αισθάνεται «θλίψη για την έκταση που έχουν πάρει οι καταγγελίες σε βάρος του εντολέα μου. Θεωρώ ότι όλες οι καταγγελίες είναι ανυπόστατες, ψευδείς και δεν ανταποκρίνονται σε καμία περίπτωση στην πραγματικότητα».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο «το μεγαλύτερο μέρος των καταγγελλόντων αναφέρει ότι ήδη η συμπεριφορά του προπονητή δεν είναι αξιόποινη και δεν είχε κάποιον πονηρό χαρακτήρα. Με δεδομένο αυτό προκύπτει ότι για να καταθέτει κάποιος και να αναφέρει ότι δεν υπάρχει κάτι το αξιόποινο, από κάπου υποκινείται».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL