Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.2°C20.7°C
2 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.2°C17.7°C
1 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.0°C18.0°C
2 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.9°C15.9°C
0 BF 55%
Κηφισιά / Πρωτοφανές βίντεο με πολίτες να κάνουν βόλτες με περιπολικό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κηφισιά / Πρωτοφανές βίντεο με πολίτες να κάνουν βόλτες με περιπολικό

ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ
EUROKINISSI/ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Άλλο ένα αδιανόητο περιστατικό καταγράφηκε αυτή τη φορά στην Κηφισιά με περιπολικό της Αστυνομίας όπου δύο πολίτες έκαναν βόλτες στους δρόμους της Κηφισιάς. Το περιστατικό καταγράφεται δύο βδομάδες μετά από αντίστοιχο περιστατικό στη Ραφήνα όπου ομάδα νεαρών «έπαιζε» με περιπολικό του Λιμενικού.

Η «βόλτα» των δύο πολιτών με το περιπολικό της ΕΛΑΣ καταγράφηκε σε βίντεο. Τα δύο άτομα που επέβαιναν, δεν φορούσαν υπηρεσιακές στολές, αλλά πολιτικά ρούχα. Ο ένας φαίνεται να φοράει κόκκινη μπλούζα και χακί σορτσάκι, ενώ ο δεύτερος, μαύρη ζακέτα με κουκούλα και μαύρο σορτσάκι. Μάλιστα στο βίντεο φαίνεται ότι τα δυο άτομα, οδηγούν εναλλάξ το περιπολικό, εικάζεται για να βιώσουν την εμπειρία οδήγησης ενός αστυνομικού οχήματος!

https://youtu.be/wagAtVD_vUk

Το πρωτοφανές περιστατικό αγάγκασε την ΕΛΑΣ να πάρει θέση, λέγοντας ότι όντως πρόκειται για περιπολικό με υπηρεσιακό χρωματισμό της Ελληνικής Αστυνομίας. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το όχημα είχε μεταφερθεί για επισκευή σε ιδιωτικό συνεργείο.

Παράλληλα κάνει γνωστό ότι για το περιστατικό διενεργήθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, προανάκριση και το σχετικό συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό υπεβλήθη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ παράλληλα διετάχθη και η διοικητική διερεύνηση της υπόθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL