Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.2°C14.8°C
3 BF 83%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.9°C13.9°C
2 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.9°C11.6°C
2 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
15 °C
13.6°C16.8°C
5 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
9.9°C10.7°C
3 BF 100%
Θεσσαλονίκη / Τι υποστηρίζει η οικογένεια του 43χρονου που κατέληξε σε καρέκλα στα επείγοντα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θεσσαλονίκη / Τι υποστηρίζει η οικογένεια του 43χρονου που κατέληξε σε καρέκλα στα επείγοντα

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η υπόθεση του θανάτου ενός 43χρονου που είχε διακομιστεί στο νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης το βράδυ της 1ης Απριλίου έχοντας πόνους στο πόδι, για να κριθεί ότι δεν χρειαζόταν νοσηλεία ενώ επέμενε ότι είχε σοβαρό πρόβλημα και παρέμεινε στα Επείγοντα περιμένοντας να τον βοηθήσουν, έρχεται ξανά στο προσκήνιο μέσω εκτενούς ρεπορτάζ που παραθέτει το thesstoday.

Τελικά, ο άτυχος άνδρας κατέληξε εκεί, σε μια καρέκλα του χώρου των επειγόντων. Η κατάσταση που επικρατούσε στο νοσοκομείο λόγω της ασφυκτικής πίεσης από την πανδημία ήταν τέτοια, ώστε να γίνει αντιληπτό ότι ο άτυχος άνδρας είχε χάσει τη ζωή του ώρες μετά, στις 11 το πρωί της επόμενης ημέρας.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται λεπτομερώς το χρονικό όπως το περιγράφει η οικογένειά του, η οποία αναζητά την καταδίκη των υπεύθυνων για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Παρατίθεται επίσης η εκτίμηση του τεχνικού συμβούλου Δημήτρη Γαλεντέρη ότι αν είχαν ληφθεί όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, ο 43χρονος θα ήταν ακόμη εν ζωή. «Από τα ευρήματα της νεκροψίας έχουμε υπό διερεύνηση το σενάριο πνευμονικής εμβολής, δηλαδή θρόμβος ο οποίος ξεκίνησε από τα κάτω άκρα και έφτασε στους πνεύμονες να απέφραξε την αιμάτωσή τους».
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL