Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C20.7°C
4 BF 50%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.5°C21.9°C
2 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.5°C
3 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.4°C21.4°C
5 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.9°C19.5°C
2 BF 45%
Διανομείς / Μαζικές προσαγωγές μελών του σωματείου - Διαμαρτύρονταν για την απόλυση συναδέλφου τους
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Διανομείς / Μαζικές προσαγωγές μελών του σωματείου - Διαμαρτύρονταν για την απόλυση συναδέλφου τους

Διανομείς Γενική Ταχυδρομική
(facebook.com/radicalit.gr)

Στη ΓΑΔΑ οδηγήθηκαν δεκάδες μέλη του σωματείου διανομέων (ΣΒΕΟΔ), που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής, στη λεωφόρο Μεσογείων 203. Διαμαρτύρονταν για την εκδικητική απόλυση συναδέλφου τους με πολυετή εργασία, τρεις μόλις ημέρες μετά τη συμμετοχή του στην πανεργατική απεργία της 6ης Απριλίου και απαιτούσαν την επαναπρόσληψή του.

«Το δικαίωμα στην αξιοπρεπή εργασία και τη συνδικαλιστική δράση βρίσκεται σε συνεχή δίωξη από την κυβέρνηση Μητσοτάκη» τονίζει σε δήλωσή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πάνος Σκουρλέτης
 
«Σε συνέχεια των όσων έπραξε η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ σε σωματεία του ομίλου αποκαλύπτεται πλήρως ο σχεδιασμός της κυβέρνησης, που απαιτεί οι εργαζόμενοι και το κίνημα τους να στερηθούν βασικών ελευθεριών, δίνοντας το σήμα στην εργοδοσία για συρρίκνωση των εργασιακών δικαιωμάτων» σημειώνει.

«Οι νέες αυτές αυταρχικές τακτικές δεν είναι ανεκτές από κανέναν δημοκρατικό πολίτη κι από καμία συλλογικότητα. Η ανάγκη για πολιτική αλλαγή κρίνεται ακόμη πιο επιτακτική» υπογραμμίζει ο Πάνος Σκουρλέτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL