Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
12.3°C15.9°C
2 BF 88%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ψιχάλες μικρής έντασης
13 °C
10.8°C14.4°C
5 BF 77%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.1°C
4 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.9°C18.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
0 BF 100%
Κύπρος / 27χρονη δεκανέας σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια άσκησης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κύπρος / 27χρονη δεκανέας σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια άσκησης

photo politis.com

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κύπρου από τον τραγικό θάνατο 27χρονης δεκανέα κατά τη διάρκεια άσκησης. Η Νάταλυ Νεοφύτου, που είχε προσληφθεί στην Εθνική φρουρά πριν από έξι μήνες, βρήκε φριχτό θάνατο όταν σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ανετράπη το τζιπ στο οποίο επέβαινε και καταπλακώθηκε από το στρατιωτικό όχημα.

Όπως αναφέρει ο Πολίτης, στο νοσοκομείο το ιατρικό προσωπικό προσπάθησε να την συνεφέρει με μηχανική υποστήριξη, κάτι που αρχικά είχε επιτυχία αφού ο οργανισμός της Νάταλυς αντέδρασε και ακολούθως την μετέφεραν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Εκεί η 27χρονη έπαθε δύο ανακοπές και στη συνέχεια κατέληξε.

Σε δηλώσεις του ο χειρουργός Χρύσανθος Γεωργίου, είπε πως η Νάταλυ έφερε πολλαπλές κακώσεις και κατάγματα, βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κατάγματα στο πρόσωπο.

Όπως δήλωσε στο politis.com.cy ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας, Χρίστος Πιερής, το ατυχές περιστατικό συνέβη γύρω στις 11 το πρωί της Πέμπτης, στα πλαίσια εκπαιδευτικής μηχανοδήγησης. Πρόσθεσε πως δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο πώς ακριβώς έγινε το περιστατικό, αλλά από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται ο οδηγός του οχήματος, που ήταν εθνοφρουρός, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το όχημα, τύπου τζιπ, να ανατραπεί. 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL