Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
13.6°C19.0°C
3 BF 65%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.6°C17.2°C
2 BF 81%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.0°C19.8°C
1 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.1°C17.7°C
0 BF 78%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.9°C14.9°C
2 BF 94%
Πατήσια / Το ΣΑΤΑ καταδικάζει την επίθεση ταξιτζή κατά μεταναστών
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πατήσια / Το ΣΑΤΑ καταδικάζει την επίθεση ταξιτζή κατά μεταναστών

Αλί Ριάζ Πατήσια
@facebook

Την απερίφραστη καταδίκη της επίθεσης που δέχθηκαν μετανάστες στα Πατήσια από ένοπλο φασίστα οδηγό ταξί το πρωί της Δευτέρας στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου, εξέφρασε το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ΣΑΤΑ καταδικάζει την επίθεση και ξεκαθαρίζει πως οποιαδήποτε ρατσιστική συμπεριφορά δεν είναι αποδεκτή από τον κλάδο.

Παράλληλα το συνδικάτο εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στον 26χρονο Αλί Ριάζ που τραυματίστηκε από τον φασίστα οδηγό, ενώ τον διαβεβαιώνει ότι ο κλάδος «θα είναι πρωτοπόρος στα δίκαια αιτήματα των μεταναστών και των προσφύγων».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΣΑΤΑ

«Με αφορμή την επίθεση οδηγού ταξί σε Πακιστανό μετανάστη που σημειώθηκε τη Δευτέρα, 2 Μαΐου στην οδό Γ’ Σεπτεμβρίου θέλουμε να διευκρινίσουμε τα εξής: 

Το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής καταδικάζει οποιαδήποτε ρατσιστική συμπεριφορά από όποιον κι αν προέρχεται. Για μας, ο δράστης δεν έχει καμία θέση ανάμεσά μας. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον 26χρονο Αλί Ριάζ και τον διαβεβαιώνουμε ότι ο κλάδος μας θα είναι πρωτοπόρος στα δίκαια αιτήματα των μεταναστών και των προσφύγων».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL