Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.2°C23.8°C
3 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
19.1°C22.7°C
2 BF 55%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.0°C19.9°C
4 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.8°C
5 BF 45%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C22.9°C
3 BF 31%
ΕΦΕΤ / Επεκτείνει την ανάκληση προϊόντων λόγω πιθανής παρουσίας σαλμονέλας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΦΕΤ / Επεκτείνει την ανάκληση προϊόντων λόγω πιθανής παρουσίας σαλμονέλας

Kinder

Ο ΕΦΕΤ στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την Ευρωπαϊκή  Επιτροπή και όσον αφορά στην προληπτική ανάκληση προϊόντων Kinder λόγω πιθανής παρουσίας σαλμονέλας, επεκτείνει την ανάκληση στο σύνολο των προϊόντων Kinder Schokobons και Kinder Surprise Maxi των 100gr ανεξαρτήτου παρτίδας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ανάκληση των προϊόντων οφείλεται στην αδυναμία της εταιρείας παραγωγής «Ferrero Ardennes», με έδρα το Βέλγιο, να διασφαλίσει την ασφάλειά τους. Σήμερα η Υπηρεσία Ασφάλειας Τροφίμων (AFSCA), του Βελγίου ανακοίνωσε το κλείσιμο επ' αόριστον του εργοστασίου στο Αρλόν και ανακαλούνται όλα τα προϊόντα της Kinder που παρασκευάστηκαν στο εργοστάσιο μετά το σκάνδαλο με τη σαλμονέλα. Το εργοστάσιο δεν επιτρέπεται να παράγει, να εισάγει ή να εξάγει, προϊόντα.

Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα να μην τα καταναλώσουν και να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης καταναλωτών της εταιρείας “Ferrero International S.A. Greece ΜΕΠΕ» στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Ο Ε.Φ.Ε.Τ συνεχίζει τους σχετικούς  ελέγχους και σε κάθε  νεότερη εξέλιξη θα ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό  (έκδοση  Δελτίων  Τύπου είτε μέσω της ιστοσελίδας του Ε.Φ.Ε.Τ.  www.efet.gr)

πηγή ΕΦΕΤ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL