Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.1°C21.5°C
3 BF 50%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.2°C20.4°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.0°C17.1°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
18 °C
17.7°C18.6°C
3 BF 66%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C19.9°C
4 BF 45%
Πόλεμος στην Ουκρανία / Κυριαρχεί στην τηλεοπτική οθόνη για έβδομη μέρα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πόλεμος στην Ουκρανία / Κυριαρχεί στην τηλεοπτική οθόνη για έβδομη μέρα

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΜΕ

O πόλεμος εξακολουθεί να σαρώνει ολόκληρη την Ουκρανία για 7η μέρα και οι τηλεοπτικοί σταθμοί συνεχίζουν να καλύπτουν με συνεχείς ανταποκρίσεις τις πολεμικές επιχειρήσεις, σταδιακά ωστόσο επαναφέρουν το ψυχαγωγικό τους πρόγραμμα, «σπρώχνοντας» την ενημέρωση μετά τα μεσάνυχτα. Το πρόγραμμά τους έχουν ανατρέψει πλήρως το OPEN και η ΕΡΤ, ενώ τα υπόλοιπα κανάλια συνεχίζουν με εκτεταμένα δελτία ειδήσεων. Το πρόγραμμα διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα, ανάλογα με τις εξελίξεις.

Το MEGA συνεχίζει τις μεταμεσονύκτιες εκπομπές με τις εξελίξεις από το μέτωπο, αλλά και τις επιπτώσεις στη χώρα μας, μεταδίδοντας έκτακτες εκπομπές με τη Νίκη Λυμπεράκη και συνεχίζει απόψε το βράδυ.

Ο ALPHA ενημερώνει ότι προχωρά σε νέα δημοσιογραφική αποστολή με την Ηρώ Καριοφύλλη, που αναχωρεί με προορισμό τα σύνορα της Ουκρανίας με την Πολωνία, για την πληρέστερη κάλυψη των γεγονότων σχετικά με το μεταναστευτικό κύμα προς τις χώρες της Ευρώπης.

Το KONTRA στη εκπομπή με την Αναστασία Γιάμαλη φιλοξένησε χθες μετά τα μεσάνυχτα τρεις «μπαρουτοκαπνισμένους» δημοσιογράφους, με αποστολές σε εμπόλεμες ζώνες στο παρελθόν και με γνώση των διεθνών και ευρωπαϊκών θεμάτων, τον Κώστα Βαξεβάνη, τον Πάνο Χαρίτο και τον Γιώργο Καπόπουλο. Μίλησαν για τη βιαιότητα του πολέμου, που γνωρίζουν από πρώτο χέρι.

Η ΕΡΤ1 αλλάζει για έβδομη μέρα το πρόγραμμά της και μεταδίδει σε συνεχή ροή τις εξελίξεις στην Ουκρανία, πριν και μετά το δελτίο ειδήσεων, αναβάλλοντας όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές. Εντύπωση προκαλεί πάντως ότι η ΕΡΤ, το κανάλι στο οποίο παραδοσιακά προστρέχουν οι τηλεθεατές σε έκτακτες συνθήκες, δεν έχει καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον τους, παρά τη συνεχή ροή ειδησεογραφίας και αναλύσεων. Τη Δευτέρα, για παράδειγμα, το συνολικό μερίδιο δεν ξεπέρασε το 4,5% και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων το 3,1%. Αν και το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ήρθε πρώτο στις προτιμήσεις (14,4%), μεγάλος κερδισμένος αναδεικνύεται τις τελευταίες ημέρες το OPEN με 11,5% στο δελτίο ειδήσεων και 10,4% συνολικό μερίδιο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL