Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.5°C19.6°C
3 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.5°C17.7°C
1 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C18.0°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.3°C16.3°C
1 BF 65%
Βιασμός 24χρονης / «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου» καταγγέλλει ο Ηλίας Γκιώνης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βιασμός 24χρονης / «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου» καταγγέλλει ο Ηλίας Γκιώνης

instagram@omikrosprigkipakos

Απειλές για τη ζωή του κατήγγειλε ότι δέχεται ο Ηλίας Γκιώνης. Ο ακτιβιστής, ο οποίος ανέδειξε στα κοινωνικά δίκτυα και βοήθησε στο να γιγαντώσει στα μίντια η υπόθεση βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη, λαμβάνει απειλητικά μηνύματα για την σωματική του ακεραιότητα.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο Ηλίας Γκιώνης αποκάλυψε ότι πίσω από αυτή την υπόθεση κρύβεται είναι ένα κύκλωμα που δρα πολλά χρόνια και εμπλέκεται σε εμπορία ανθρώπων, τζόγο, ναρκωτικά, όπλα ακόμη και πορνογραφικά σάιτ με ανηλίκους.

«Είμαι ένας ερασιτέχνης και κάνω μια έρευνα. Δεν έχω κάποιο στοιχείο και ούτε έχω τις άκρες για να μπορέσω να διεξάγω μια έρευνα που θα βοηθήσει τόσο τις Αρχές της Ελλάδας και της Κύπρου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ακτιβιστής αφήνει αιχμές για τις έρευνες των αρχών, καθώς υποστήριξε ότι οι αρχές εκτός από το να τον ψάχνουν και να λένε ότι ο κος Γκιώνης έχει τα στοιχεία αλλά εκείνοι  δεν έχουν λάβει κάποια καταγγελία, αφού ο ακτιβιστής ότι καταγγελία ή μαρτυρία την έχει αναδείξει μέσα από τους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα.  

«Οι Αρχές της Ελλάδας και της Κύπρου κωλυσιεργούν. Δεν γίνεται να παίζουμε το θέατρο του προλόγου» πρόσθεσε. «Εγώ λαμβάνω απειλές και κανείς δεν κάνει κάτι για να προστατέψει ούτε εμένα ούτε το θύμα».

Ο Ηλίας Γκιώνης, κατήγγειλε ότι λόγω της δράσης του δέχεται απειλές με εκφράσεις όπως «τι νούμερο τσιμέντο φοράς στα πόδια» και απειλές ότι «αρχίζω να μοιάζω με τον δολοφονημένο Γιώργο Καραϊβάζ».

Και όπως είπε, «είναι μεγάλο το κύκλωμα στο οποίο εμπλέκονται και αστυνομικοί από όλες τις πόλεις που έχουν αναφερθεί (σ.σ. σε Ελλάδα και Κύπρο) ενώ προειδοποίησε ότι αν «αύριο – μεθαύριο εγώ βρεθώ δολοφονημένος, τα στοιχεία θα αποκαλυφθούν».

Αναφορικά με την αποκάλυψη για τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας, ο Ηλίας Γκιώνης δήλωσε πως «ο βιασμός της κοπέλας στη Θεσσαλονίκη είναι αφορμή να γίνει κάτι για να ξεσκεπαστεί αυτό το τεράστιο κύκλωμα. Αυτή την στιγμή ο κόσμος που με βλέπει μου παρέχει προστασία. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να είμαι εδώ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL