Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
17.5°C21.8°C
2 BF 44%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.9°C22.1°C
2 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C19.4°C
4 BF 62%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.8°C20.2°C
5 BF 47%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.0°C19.9°C
2 BF 40%
Σεξουαλική κακοποίηση / Σύλληψη ιερέα για βιασμό ανήλικης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σεξουαλική κακοποίηση / Σύλληψη ιερέα για βιασμό ανήλικης

ΙΕΡΕΑΣ ΒΙΑΣΜΟΣ
(ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Μια σοκαριστική και δυσώδης υπόθεση βγήκε στο φως της δημοσιότητας με ανακοίνωση της αστυνομίας για τη σύλληψη ατόμου με την κατηγορία του βιασμού ανηλίκου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ιερέα ο οποίος βίασε κορίτσι, το οποίο σήμερα είναι 16 ετών.

Ο ιερέας που είναι 36 ετών και σύμφωνα με πληροφορίες είναι πατέρας τριών παιδιών, φέρεται να βίαζε την κοπέλα κατά το πρώτο εξάμηνο του 2020, όταν το κορίτσι ήταν 14 ετών όπως αναφέρει το  ΑΠΕ ΜΠΕ. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ η ανήλικη κατήγγειλε το περιστατικό στους γονείς του οι οποίοι απευθύνθηκαν στην αστυνομία, έδωσαν κατάθεση και η κοπέλα υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση

Ο ιερέας που λειτουργεί σε εκκλησία στα Κάτω Πατήσια, συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.

Ο 36χρονος ιερέας οδηγήθηκε στον ανακριτή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί για την Τρίτη 25 Ιανουαρίου

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο ιερέας τέθηκε σε αργία με απόφαση του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από την πλευρά της Εκκλησίας θα ξεκινήσουν ανακρίσεις για την παραπομπή του σε εκκλησιαστικό δικαστήριο.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL