Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C20.2°C
2 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.2°C18.8°C
2 BF 50%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.0°C18.8°C
3 BF 60%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.1°C18.2°C
3 BF 67%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.9°C17.3°C
3 BF 48%
Παντελής Παντελίδης / Η σύγκρουση για το ποιος οδηγούσε και οι αγωγές εκατομμυρίων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Παντελής Παντελίδης / Η σύγκρουση για το ποιος οδηγούσε και οι αγωγές εκατομμυρίων

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ
PHOTO EUROKINISSI

Με την κατάθεση της μητέρας της Μίνας Αρναούτη, η οποία τραυματίστηκε βαρύτατα στο τροχαίο δυστύχημα τον Φεβρουάριο του 2016, όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, ξεκίνησε στο Μονομελές Πρωτοδικείο η συζήτηση για τις αγωγές αποζημίωσης εκατομμυρίων που έχουν καταθέσει και οι τρεις πλευρές.

Η μητέρα της Μίνας Αρναούτη, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφέρθηκε στα προβλήματα που υγείας που αντιμετωπίζει η κόρη της μετά το δυστύχημα, τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο.

Η μάρτυρας ανάμεσα σε άλλα επεσήμανε ότι η κόρη της χρειάστηκε να νοσηλευτεί επί οκτώ μήνες ενώ αναφερόμενη στο πρωινό που συνέβη το τροχαίο δυστύχημα, είπε πως η κόρη της δεν είχε καταλάβει ότι ο τραγουδιστής είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ πριν μπει στο όχημα. Η μητέρα της Μίνας Αρναούτη κατέθεσε, επίσης, ότι η κόρη της της είπε πως το αυτοκίνητο το οδηγούσε ο τραγουδιστής.

Συνολικά οι προσφυγές που συζητούνται είναι τρεις. Η πρώτη ύψους 1.100.000 ευρώ κατατέθηκε από τη Μίνα Αρναούτη κατά της ασφαλιστικής εταιρίας
Η δεύτερη της αγωγή ύψους περίπου 100.000 ευρώ κατατέθηκε κατά της ασφαλιστικής εταιρείας από τη Φρόσω Κυριάκου που επίσης επέβαινε στο μοιραίο αυτοκίνητο του Παντελίδη. 
Η τρίτη αγωγή ύψους 600.000 ευρώ, έχει κατατεθεί από τη οικογένεια του τραγουδιστή κατά της ασφαλιστικής εταιρίας αλλά και της Φρόσως Κυριάκου την οποία οι ενάγοντες θεωρούν ως την οδηγό του οχήματος αντί του Παντελή Παντελίδη. Σύμφωνα, πάντως, με την δικαστική έρευνα οδηγός του μοιραίου οχήματος ήταν ο τραγουδιστής.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL