Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
12.0°C16.5°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
11.5°C16.0°C
0 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
7.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
12.8°C15.8°C
2 BF 80%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
5 °C
4.9°C12.9°C
0 BF 100%
Βιασμός 24χρονης / Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βιασμός 24χρονης / Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα

ΒΙΑΣΜΟΣ

Πολλά είναι ακόμη τα αναπάντητα ερωτήματα στην υπόθεση του βιασμού της εικοσιτετράχρονης γυναίκας από τρεις άνδρες σε δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν. Η υπόθεση, έστω και με καθυστέρηση 17 ημερών, έχει πάρει τη δικαστική οδό, αλλά οι όποιες πληροφορίες βγαίνουν με το «σταγονόμετρο» και είναι συγκεχυμένες.

Στο δικαστικό κομμάτι αυτής της πρωτοφανούς υπόθεσης, στην οποία φέρονται να εμπλέκονται και κάποια ηχηρά ονόματα από τον επιχειρηματικό κόσμο, από τον αθλητισμό, αλλά και «αστέρες» των ριάλιτι σόου, η εξέλιξη είναι ότι διατάχθηκε από την Εισαγγελία προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί αν δρα κάποιο κύκλωμα μαστροπείας. Και αυτό διότι, σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε ήδη η εικοσιτετράχρονη, στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι, πέρα από τους «επιφανείς» καλεσμένους, συμμετείχαν και κάποιες νεαρές γυναίκες επί πληρωμή...

Αναγνώρισε και δεύτερο άτομο

Επίσης η κοπέλα φέρεται να αναγνώρισε χθες και δεύτερο άτομο από τα τρία που την έσυραν σε δωμάτιο του ξενοδοχείου και τη βίασαν, αλλά, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, τα ονόματα δύο επιχειρηματιών που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και κατηγορούνται για εμπλοκή στη υπόθεση δεν περιλαμβάνονται, στην αρχική, τουλάχιστον, δικογραφία.

Να θυμίσουμε ότι το θύμα έχει κατονομάσει από την αρχή ως εμπλεκόμενο έναν εικοσιεπτάχρονο, ο οποίος συνελήφθη για την υπόθεση και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο συγκεκριμένος νεαρός άνδρας είναι γνωστός στον χώρο της νυχτερινής διασκέδασης έχοντας τις δημόσιες σχέσεις σε ένα από τα δημοφιλή καφέ - μπαρ της παλιάς παραλίας.

Μάλιστα, πολλοί/ές είχαν την αίσθηση ότι είναι και ένας από τους συνεταίρους, κάτι που έσπευσε να διαψεύσει η επιχείρηση, ύστερα από συνθήματα που γράφηκαν στην τζαμαρία του καταστήματος για τον βιασμό.

Αναπάντητα παραμένουν τα κρίσιμα ερωτήματα ποιος ή ποιοι ήταν οι διοργανωτές του πάρτι, ποιος ή ποιοι νοίκιασαν την υπερπολυτελή σουίτα του ξενοδοχείου, πόσοι και ποιοι/ες συμμετείχαν σε αυτό και τι είδαν να συμβαίνει.

Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν είχε βγει η τοξικολογική εξέταση που έγινε στην εικοσιτετράχρονη για να φανεί αν χρησιμοποιήθηκε από τους βιαστές της κάποια ουσία που τη νάρκωσε. Τα αποτελέσματα αναμένονταν.

Τη «φωτογραφίζουν»...

Στο μεταξύ η νεαρή γυναίκα έδειξε από την αρχή να επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της, αλλά χθες το πανελλήνιο πληροφορήθηκε πως διαμένει στον Δήμο Λαγκαδά, όπως και τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια χάνοντας και τους δύο γονείς της και τον σύντροφό της.

Μάλιστα ο δήμαρχος της περιοχής ήταν αυτός που μίλησε για το οικογενειακό δράμα που έζησε η νεαρή γυναίκα και έσπευσε να δηλώσει τώρα πως θα είναι ο ίδιος και ο δήμος στο πλευρό της και ότι μπορούν να της βρουν μια δουλειά. Με δεδομένο ότι πρόκειται για έναν μικρό δήμο, είναι βέβαιο ότι πλέον πάρα πολλοί κάτοικοι της περιοχής γνωρίζουν την ταυτότητά της.

Η τελευταία, πάντα μέσω του δικηγόρου της, ευχαριστεί για το κύμα συμπαράστασης που έχει εκδηλωθεί και δηλώνει αποφασισμένη να φτάσει μέχρι το τέλος την υπόθεση προκειμένου να μην πάθει άλλη γυναίκα ό,τι η ίδια.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL