Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C17.4°C
2 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
8.8°C13.8°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.0°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C17.1°C
3 BF 85%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.3°C12.3°C
0 BF 71%
Βιασμός 24χρονης / Εμπλέκουν αθλητές και παίκτες reality στο κύκλωμα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βιασμός 24χρονης / Εμπλέκουν αθλητές και παίκτες reality στο κύκλωμα

κακοποίηση εκφοβισμός παρενόχληση
pixabay.com

Σε σοβαρές καταγγελίες με αφορμή την υπόθεση του ομαδικού βιασμού στη Θεσσαλονίκη με θύμα 24χρονη προχώρησε ο Ηλίας Γκιώνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ηλίας Γκιώνης, θυμίζουμε ότι ήταν ο άνθρωπος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έκανε γνωστή και την καταγγελία για το revenge porn και προκάλεσε την αποπομπή του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ο γνωστός ακτιβιστής, μίλησε στον Ant1, και σημείωσε ότι αφού έκανε την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό με την καταγγελία της 24χρονης, δέχεται δεκάδες ακόμα καταγγελίες από άλλες κοπέλες, καταλαβαίνοντας πως δεν πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό.

Όπως ο ίδιος ανέφερε «μέχρι χθες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καλούσαν κορίτσια σε πάρτι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ερωτηθείς σχετικά με το ποιοι εμπλέκονται σε αυτό το κύκλωμα, ο Ηλίας Γκιώνης επικαλούμενος μαρτυρίες κοριτσιών σημείωσε ότι «τα ονόματα που έχω συλλέξει, για τα οποία είμαι βέβαιος για τους έξι από αυτούς, είναι από διάφορους κλάδους. Υπάρχουν μέσα άτομα που ανήκουν στον αθλητισμό και στην πυγμαχία, υπάρχουν άτομα που έχουν υπάρξει σε reality και από εκεί έγιναν διάσημοι, προφανώς το 'μεγάλο κεφάλι' είναι επιχειρηματίες που έχουν και τα χρήματα και τις άκρες να το στηρίξουν όλο αυτό. Οπότε, είναι αρκετά μεγάλο, η κοπέλα αυτή έχει να παλέψει απέναντι σε κάτι αρκετά μεγάλο».

Απαντώντας σε ερώτηση γιατί δεν έχει δώσει στη δικαιοσύνη τα στοιχεία που έχει ή αν έχει κληθεί από τις δικαστικές αρχές ανέφερε χαρακτηριστικά πως «υπάρχουν άτομα στην αστυνομία που καλύπτουν τους κυρίους αυτούς».

«Οι δράστες έχουν στενές σχέσεις με άτομα από πολιτικούς χώρους. Είναι τεράστια αυτή η ιστορία» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Γκιώνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL