Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.4°C
4 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.3°C19.7°C
3 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C18.3°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
6 BF 53%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 48%
Αράχωβα / Έφοδος της ΕΛΑΣ στο μαγαζί των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αράχωβα / Έφοδος της ΕΛΑΣ στο μαγαζί των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος»

Αστυνομικοί στην Αράχωβα
(SCREENSHOT/YOUTUBE.COM)

Λουκέτο στη λειτουργία του σουρεαλιστικού και συνάμα επικίνδυνου «Υπουργείου θεραπειών» που δρούσε σε κατάστημα στην Αράχωβα έβαλε σήμερα η αστυνομία με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής, μετά τον σάλο των τελευταίων ημερών.

Πρόκειται για ομάδα αρνητών με την ονομασία «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» που πουλούσαν σε πολίτες φυσικά σκευάσματα ως φάρμακα για την πρόληψη και τη θεραπεία του κορωνοϊού.

https://youtu.be/Qk4Vy9JlcK4

Όπως ανέφερε στις επιγραφές του προσέφερε «θεραπείες για το μυαλό, το σώμα και την ψυχή» και γίνονται ακόμη και δωρεάν rapid test, ενώ εντός του «δεν υφίσταται νόμος με περιεχόμενο για τον Covid».

Οι αυτοαποκαλούμενοι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» αν και δηλώνουν ότι δεν ανήκουν σε κάποιο πολιτικό κόμμα ή κίνημα, αρκετοί από αυτούς φέρονται να έχουν στενές σχέσεις με την «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα και κάποιοι να διετέλεσαν μέλη της Χρυσής Αυγής. Μέσα από την ιστοσελίδα τους καλούν τους πολίτες να επικοινωνήσουν μαζί τους και μαζί με κάποιον «θεματοφύλακα» να καταθέσουν μήνυση «εναντίον όλων αυτών που έχουν συμβάλει εδώ και δεκαετίες στο ξεπούλημα του Έθνους και την κατάλυση του Συντάγματος».

https://youtu.be/WOc3x1OwMlY

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL