Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.4°C
2 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
10.8°C13.3°C
1 BF 89%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
17.1°C19.8°C
6 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
22.7°C25.8°C
4 BF 39%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
13.4°C13.5°C
1 BF 92%
ΠΟΕΔΗΝ / Βρήκε αμέσως ΜΕΘ ο αντιεμβολιαστής Μητροπολίτης - Έμεινε εκτός 50χρονος εμβολιασμένος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΠΟΕΔΗΝ / Βρήκε αμέσως ΜΕΘ ο αντιεμβολιαστής Μητροπολίτης - Έμεινε εκτός 50χρονος εμβολιασμένος

ΜΕΘ
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Σε απλό θάλαμο διασωληνωμένος, δίνει τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ένας 50χρονος, που είναι εμβολιασμένος, στο νοσοκομείο Αγρινίου, την ίδια ώρα που από το ίδιο νοσοκομείο ο 80χρονος Μητροπολίτης Αιτωλοακαρνανίας, αρνητής του εμβολίου βρήκε κρεβάτι ΜΕΘ στον Ευαγγελισμό, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

«Έχουμε πει μπορεί να υπάρχουν λίγα διαθέσιμα κρεβάτια, δεν διατίθενται, όμως, για όλους και με σειρά προτεραιότητας», σημειώνει ο Μιχάλης Γιαννάκος, επισημαίνοντας ότι πάνω από  120  διασωληνωμένοι ασθενείς με κορωνοϊό βρίσκονται εκτός ΜΕΘ σύμφωνα με τα στοιχεία του ίδιου του υπουργείου Υγείας.

Οι περισσότεροι  εξ αυτών είναι σε  απλούς θαλάμους  κλινικών κορωνοϊού μαζί με άλλους ασθενείς, ενώ οι ηλικιωμένοι διασωληνωμένοι ασθενείς δεν μεταφέρονται ποτέ, καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

«Κοιτάξτε όμως τι συνέβη στο Αγρίνιο.Υπάρχει ένας 50χρονος ασθενής με κορωνοϊό εμβολιασμένος που είναι πέντε ημέρες διασωληνωμένος σε απλό θάλαμο του νοσοκομείου Αγρινίου  και μάλιστα με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Δεν βρίσκεται ΜΕΘ.  Όχι μόνο γι αυτόν τον ασθενή και για δεκάδες άλλους ειδικά ηλικιωμένους.

Ο Μητροπολίτης κοντά στα 80 του, που ευχόμαστε περαστικά ολόψυχα,  ανεμβολίαστος και πολέμιος του εμβολίου, μπήκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου προχθές  το μεσημέρι και το  ίδιο βράδυ βρήκε ΜΕΘ  και μάλιστα  από τις πιο οργανωμένες. Που τέτοια τύχη οι άλλοι διασωληνωμένοι  ασθενείς που βρίσκονται εκτός ΜΕΘ», σημειώνει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL