Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.2°C
3 BF 71%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
17 °C
13.6°C19.4°C
2 BF 78%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.4°C
3 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.7°C24.8°C
6 BF 33%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 82%
Παραλλαγή Όμικρον / Ο ασθενής καρφώνει την κυβέρνηση - «Κανείς δε με ενημέρωσε»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Παραλλαγή Όμικρον / Ο ασθενής καρφώνει την κυβέρνηση - «Κανείς δε με ενημέρωσε»

Αεροδρόμιο
INTIME NEWS

Έκπληκτος ο ασθενής 0 της νέας μετάλλαξης του κορωνοϊού Ομικρον στη χώρας μας, έμαθε από την τηλεόραση και από τον υπουργό Υγείας, καθώς κανένας φορέας του κράτους δεν τον ενημέρωσε, ότι έχει βγει θετικός στη νέα μετάλλαξη. Το επιτελικό μπάχαλο σε όλου του το μεγαλείο.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στην τηλεόραση του Οpen «το έμαθα για την Όμικρον από τα κανάλια. Κανένας επίσημος οργανισμός δε με ενημέρωσε». Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας νωρίτερα, εκθέτοντας την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

«Είμαι εμβολιασμένος και αυτή τη στιγμή δεν έχω κανένα σύμπτωμα. Ταξίδευα από Νότια Αφρική για Ελλάδα, και μετά Αθήνα – Χανιά. Έχω κάνει όλα τα απαιτούμενα rapid και pcr τεστ τα οποία ήταν αρνητικά και μετά, στην τέταρτη ημέρα, βγήκα σε ένα rapid θετικός» συμπλήρωσε ο ασθενής.

Ο Χανιώτης που είναι μόνιμος κάτοικος Νότιας Αφρικής, έφτασε την Παρασκευή στην Αθήνα και μετά στα Χανιά. Κάθε μέρα έκανε τεστ και τον έδειχναν αρνητικό, τη Δευτέρα το πρωί το τεστ τον έδειξε θετικό. Τα αποτελέσματα της ανάλυση που έγινε στο εργαστήριο Ιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, βγήκαν σήμερα το πρωί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL