Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.1°C23.5°C
3 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.3°C17.5°C
3 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
16.0°C17.0°C
6 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.4°C21.8°C
3 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
17.3°C19.9°C
2 BF 45%
Παρθένα Κουτμερίδου / Ο γυναικολόγος κατηγορεί τον σύζυγο - «Ήταν φανατικός αντιεμβολιαστής»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Παρθένα Κουτμερίδου / Ο γυναικολόγος κατηγορεί τον σύζυγο - «Ήταν φανατικός αντιεμβολιαστής»

 Παρθένα Κουτμερίδου

Η Παρθένα Κουτμερίδου, έγκυος στον 7ο μήνα, άφησε την τελευταία της πνοή στη ΜΕΘ του «Αγίου Λουκά» Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλευόταν με κορωνοϊό.  Η κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Στάθη Κουτμερίδη, δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού. Ο γυναικολόγος της που κατηγορείται από την οικογένεια της, υποστήριξε πως την προέτρεψε επανειλημμένα να εμβολιαστεί αλλά ο σύζυγος της την απέτρεπε.

Οι γιατροί έδωσαν μάχη να κρατήσουν στη ζωή την 38χρονη δικηγόρο και κατάφεραν να σώσουν το παιδί που κυοφορούσε με καισαρική.

Ο γυναικολόγος που την παρακολουθήσει και δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομα του στο ΜEGA που μίλησε, τόνισε ότι «την συμβούλεψα από την πρώτη στιγμή την ίδια και τον σύζυγό της να κάνουν το εμβόλιο. Είμαι φανατικά υπέρ του εμβολιασμού, όχι μόνο στις γυναίκες που με συμβουλεύονται αλλά και σε όσους μου τηλεφωνούν λόγω της ιδιότητάς μου ως ειδικό. Έχω εμβολιαστεί, η οικογένειά μου έχει εμβολιαστεί, το προσωπικό μου έχει εμβολιαστεί».

«Προσπάθησα να πείσω την γυναίκα, που ήταν πολλά χρόνια φίλη μου και ο πατέρας της. Αλλά απ΄ ό,τι καταλαβαίνω ο σύζυγός της που είναι φανατικός αντιεμβολιαστής, την απέτρεψε. Πιθανώς λόγω κάποιου πνευματικού; Εγώ την είχα συμβουλεύσει παρόντος μαρτύρων» σημειώνει ο γυναικολόγος.

Παράλληλα πρόσθεσε ότι μετά από κάποιο σημείο «ο σύζυγός της δεν ερχόταν πάνω διότι ήταν παρεξηγημένος μαζί μου επειδή επέμενα να κάνει το εμβόλιο».

«Την συμβούλευα να εμβολιαστεί αλλά φοβόταν», σημείωσε ο γυναικολόγος, «έλεγε ότι θα το κάνουν μετά τον τοκετό και οι δύο. Φοβόταν. Λυπάμαι… Θλίβομαι. Απέραντη οδύνη»

«Είμαι επαγγελματίας γιατρός και τόσα χρόνια μάχιμος και έχω το θάρρος της γνώμης μου. Από τη στιγμή που η Γυναικολογική Εταιρεία τον Μάιο του 2021 είπε να εμβολιάζονται οι έγκυες, εγώ σύστησα σε όλες τις γυναίκες να εμβολιαστούν», τόνισε ο γυναικολόγος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL