Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.5°C22.0°C
4 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.2°C18.6°C
4 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.7°C19.0°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.8°C20.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
19.5°C21.9°C
3 BF 35%
Μαρέβα Γκραμπόφσκι / Μετά από δύο μέρες απαντά για τη «συνέντευξη» στον Φουρθιώτη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μαρέβα Γκραμπόφσκι / Μετά από δύο μέρες απαντά για τη «συνέντευξη» στον Φουρθιώτη

Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη
(EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Χρειάστηκαν να περάσουν πάνω από 48 ώρες για να τοποθετηθεί η Μαρέβα Γκραμπόφσκι σχετικά με τη συνέντευξη που ισχυρίζεται ότι πήρε ο υπόδικος Μένιος Φουρθιώτης από τη σύζυγο του πρωθυπουργού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ίδια αρνείται ότι έδωσε συνέντευξη και κάνει λόγο για «πόλεμο λάσπης». Άγνωστο αν η φράση σε «πόλεμο λάσπης» αναφέρεται στον υπόδικο Μένιο Φουρθιώτη που κυκλοφόρησε την εφημερίδα του την περασμένη Κυριακή, διαφημίζοντας ότι πήρε συνέντευξη από τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

«Για να τελειώνουμε και με αυτό το παραμύθι. Καμία συνέντευξη δεν έχω δώσει και μάλιστα σε έναν άνθρωπο που δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου. Κάποιοι συνεχίζουν τον πόλεμο λάσπης!» σημειώνει η Μαρέβα Γκραμπόφσκι με μήνυμά της στο Twitter.

Υπενθυμίζεται ότι η συνέντευξη προβλήθηκε στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αποκαλυπτικά» που κυκλοφόρησε την Κυριακή 21 Νοεμβρίου.

Μαρέβα στα Αποκαλυπτικά

«Η Μαρέβα Μητσοτάκη μιλά για τη δική της Ελλάδα. Την καθημερινότητά της αλλά και τα επιχειρηματικά της σχέδια» είναι ο τίτλος και ο υπότιτλος του ολοσέλιδου θέματος με την υπογραφή του Μένιου Φουρθιώτη. «Μιλώντας μας, δεν διστάζει να αποκαλύψει την αγάπη της για τον καφέ, τη σοκολάτα Παυλίδης, την ύπαιθρο και το... τάβλι!» γράφει εισαγωγικά ο παρουσιαστής. Με το «μιλώντας μας» ο Μένιος Φουρθιώτης ισχυρίζεται ότι πρόκειται για αποκλειστική συνέντευξη.

Μαρέβα στα Αποκαλυπτικά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL