Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.7°C
4 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.6°C15.7°C
3 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.3°C16.5°C
3 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
12.9°C16.9°C
4 BF 82%
Εύη Δρούτσα / Εμετική δήλωση - «Πλήρωνε τα παιδιά. Ας μην έπαιρναν τα λεφτά»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εύη Δρούτσα / Εμετική δήλωση - «Πλήρωνε τα παιδιά. Ας μην έπαιρναν τα λεφτά»

Λιγνάδης
INTIME/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ

Σε μια παραληρηματική τοποθέτηση κατά του metoo και των θυμάτων του προχώρησε η στιχουργός Εύη Δρούτσα, προσεφέροντας απλόχερα κάλυψή στους κατηγορούμενους για σεξουαλική κακοποίηση, Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη.

Η στιχουργός μιλώντας στον ant1 υποστήριξε ότι η υπόθεση του Λιγνάδη είναι λιγότερη σοβαρή «γιατί πλήρωνε τα θύματα».

«Με αυτόν που διαφωνώ παρόλο που δεν τον ξέρω προσωπικά είναι ο Λιγνάδης. Όταν πας με κάποιο παιδί, το πληρώνεις και δέχεται το παιδί να πάρει τα χρήματα αυτά, γιατί πας μετά από χρόνια και λες «αυτός με βίασε»; Γιατί πήγες και πληρώθηκες. Ή αυτό που λένε ότι στη γειτονιά καθόταν στο παγκάκι και ήταν αγόρια δίπλα του, τι με νοιάζει εμένα ποιος ήταν; Εμένα μπορεί να είναι δέκα γυναίκες» είπε.

«Τι θα πει αυτό; Αυτά τα θεωρώ τόσο γελοία, αναχρονιστικά. Δεν ξέρω τον Λιγνάδη από πού ξεκίνησε, τι έγινε. Το θεωρώ πολύ πιο μικρό από του Φιλιππίδη. Δεν είναι κάποιο παιδί από το θέατρο που είπε «με τράβηξε, πήγε μαζί μου με το ζόρι, μου έκανε αυτό, μου έκανε εκείνο». Δεν άκουσα εγώ κάτι τέτοιο. Εγώ άκουσα ότι πλήρωνε τα παιδιά που πηγαίνανε. Ας μην έπαιρναν τα λεφτά, ας μην πήγαιναν. Γιατί πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στους άλλους και δεν τα ρίχνουμε στον εαυτό μας; Δεν το καταλαβαίνω αυτό» συνέχισε η στιχουργός.

Λέει «Α το κοριτσάκι μου πήγε αυτός και το…». Αυτή γιατί κάθισε; Και μετά πάει και λέει «Όχι μαμά, με βίασαν». Πώς σε βίασαν; Μετά το #metoo βγήκε το "σε βίασαν", πρώτα το είχες μούγκα. Γιατί; Μπλεχτήκαμε» ανέφερε χαρακτηριστικά η Εύη Δρούτσα.

 

Η Εύη Δρούτσα μίλησε και για την περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη, που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

«Δεν θέλω να μιλήσω για τον Πέτρο, τον ήξερα πολύ καλά. Τώρα δεν θέλω να τον ξέρω. Ήξερα ότι είναι σκληρός στη ζωή του. Ήταν εγωπαθής, ο άρχοντας των δαχτυλιδιών. Στην προσωπική του ζωή ήξερα ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, παρόλα που έχει μια υπέροχη σύζυγο. Δεν έπεσα από τα σύννεφα» είπε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL