Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
8.6°C15.2°C
1 BF 88%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
8.5°C13.0°C
1 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
2 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
9 °C
8.8°C12.5°C
3 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
6 °C
5.9°C9.1°C
0 BF 100%
Θεσσαλονίκη / Ένας τραυματίας και προσαγωγές για επεισόδια
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θεσσαλονίκη / Ένας τραυματίας και προσαγωγές για επεισόδια

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Ως ύποπτοι στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης προσήχθησαν εννέα άτομα, μετά από σοβαρά επεισόδια στην περιοχή Αγίου Δημητρίου, έξω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μετά τη 1 τη νύχτα.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο, ομάδες ατόμων που με καλυμμένα χαρακτηριστικά επιτέθηκαν με ρόπαλα, πέτρες, μολότοφ και φωτοβολίδες εναντίον δύναμης των ΜΑΤ που φρουρούσε το γειτονικό κτίριο του τουρκικού Προξενείου.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και με χειροβομβίδες κρότου λάμψης με αποτέλεσμα η περιοχή να μοιάζει με πεδίο μάχης για αρκετή ώρα. Τα άτομα εισήλθαν εντός του χώρου του Πανεπιστημίου για να εξέλθουν λίγη ώρα αργότερα και να συνεχίσουν τα επεισόδια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προκλήθηκαν φθορές σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα, σε βιτρίνες καταστημάτων και πολυκατοικιών.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων σημειώθηκε διαπληκτισμός των ατόμων με διερχόμενο αλλοδαπό, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του και τη μεταφορά του σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL