Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.2°C23.5°C
2 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
20 °C
16.6°C22.9°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C21.5°C
2 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.1°C
1 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
0 BF 59%
Λευτέρης Πετρούνιας / «Δεν τον δικαιολογώ – Έχει δίκιο ο κόσμος» είπε η Βασιλική Μιλλούση
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Λευτέρης Πετρούνιας / «Δεν τον δικαιολογώ – Έχει δίκιο ο κόσμος» είπε η Βασιλική Μιλλούση

Πετρούνιας - Μιλλούση
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

«Δεν βγαίνω να τον δικαιολογήσω, αλλά να υπενθυμίσω στον κόσμο ποιος είναι ο Λευτέρης» είπε η αθλήτρια Βασιλική Μιλλούση σε τοποθέτησή της μετά τη θύελλα αντιδράσεων που σήκωσαν οι δηλώσεις του συζύγου της και χρυσό Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια για το #metoo.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Βασιλική Μιλλούση δεν έκρυψε την στεναχώρια της για την τροπή που πήρε η υπόθεση και ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ότι η διατύπωση του Λευτέρη Πετρούνια ήταν λάθος και πως όλο αυτό δεν τον αντιπροσωπεύει.  

«Έκανε μία εντελώς λάθος διατύπωση σε μία συνέντευξη. Είμαι σίγουρη ότι όλοι έχετε έρθει σε αυτή τη θέση, να έρθουν με ένα μικρόφωνο μπροστά σου, την ώρα που είσαι κουρασμένος, είναι βράδυ κτλ. Μία τόσο σημαντική ερώτηση για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, που είμαστε οι πρώτοι που έχουμε σταθεί στο #metoo και τη Σοφία Μπεκατώρου που είναι φίλη μας», ανέφερε αρχικά η Βασιλική Μιλλούση για να συνεχίσει: «Απάντησε εντελώς λάθος γιατί άλλα σκεφτόταν από πίσω και άλλα ήθελε να πει. Έχει βγει κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που αντιπροσωπεύει και στηρίζει ο Λευτέρης και από αυτό που είναι ως άνθρωπος».

Σχολιάζοντας τις οργισμένες αντιδράσεις και την απογοήτευση του κόσμου η αθλήτρια επισήμανε ότι «δεν έχει άδικο ο κόσμος με αυτό που βγήκε» και πρόσθεσε ότι «δεν βγαίνει για να τον δικαιολογήσει».

Όπως εξήγησε πως «είναι τρομερό αυτό που γίνεται, γιατί είναι άδικο. Δεν έχει άδικο ο κόσμος με αυτό που βγήκε. Ήθελε να βγάλει ότι “στηρίζω την κακοποίηση και τους βιασμούς”; Πώς θα το έκανε αυτός ένας άνθρωπος; (…) Δεν αμφισβητούσε τα υπαρκτά γεγονότα, ήθελε να προστατεύσει το περιβάλλον του αυτή τη στιγμή. Αυτό εννοούσε. Ο Λευτέρης και εμείς σαν οικογένεια κλαίγαμε, όταν ακούγαμε τη συνέντευξη της Μαρίας της Πολύζου. Δεν βγαίνω να τον δικαιολογήσω, αλλά να υπενθυμίσω στον κόσμο ποιος είναι ο Λευτέρης. Όχι αυτό που έχει βγει προς τα έξω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέλος αναφερόμενη στην  ψυχολογική κατάσταση του χρυσού Ολυμπιονίκη Λευτέρη, η Βασιλική Μιλλούση υπογράμμισε ότι «Όταν είδε τι άρχισε να εξελίσσεται, ήρθε σε άμυνα και πάγωσε. Δεν το πίστευε αυτό που συνέβη. Θέλει μόνο να απομονωθεί και να κλειστεί στην προστασία του σπιτιού του. Όλοι κάνουμε λάθη. Πάνω από όλα είναι καλός άνθρωπος. Το μέλημά του είναι να είναι σωστός στην κοινωνία».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL