Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
18.2°C22.0°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.7°C21.2°C
2 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.0°C19.4°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.5°C
1 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.4°C
2 BF 63%
Ασπρόπυργος / Βρήκαν βρέφος στο δρόμο και τρία παιδιά σε πορτ μπαγκάζ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ασπρόπυργος / Βρήκαν βρέφος στο δρόμο και τρία παιδιά σε πορτ μπαγκάζ

Αστυνομικοί δίπλα σε περιπολικό
Φωτογραφία αρχείου (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Πρωτοφανές περιστατικό εγκατάλειψης 5 παιδιών σημειώθηκε στον Ασπρόπυργο, με ένα βρέφος να βρίσκεται τραυματισμένο στο δρόμο και άλλα 4 νήπια κλεισμένα σε αυτοκίνητο.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από δύο ημέρες η αστυνομία ειδοποιήθηκε για ένα βρέφος, ηλικίας περίπου ενός έτους, το οποίο βρισκόταν παρατημένο και χτυπημένο σε δρόμο στον Ασπρόπυργο, ενώ ακόμη τέσσερα παιδιά εντοπίστηκαν κλειδωμένα σε αυτοκίνητο. Τα τρία από αυτά ήταν κλεισμένα στο πορτ μπαγκάζ.

Σύμφωνα με το Mega πριν από δύο μέρες υπήρξε καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ ότι υπάρχει ένα βρέφος περίπου ενός έτους εγκαταλελειμμένο και χτυπημένο σε δρόμο του Ασπροπύργου.

Στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τους γονείς στην ευρύτερη περιοχή, άκουσαν κλάματα από ένα αυτοκίνητο και συγκεκριμένα από το πορτ μπαγκάζ του οχήματος. Κοίταξαν το εσωτερικό του αυτοκινήτου και διαπίστωσαν ότι μέσα υπήρχε ένα ακόμη παιδί, το οποίο ήταν σε ένα εγκαταλελειμμένο και κλειδωμένο αυτοκίνητο. Oι αστυνομικοί άκουσαν κι άλλα κλάματα και έτσι άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου και είδαν άλλα τρία παιδιά μέσα σε αυτό κλειδωμένα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν μια 13χρονη, η οποία υποστήριξε ότι οι μητέρες των παιδιών, ηλικίας περίπου 25 και 27 ετών, της τα είχαν παραδώσει για να τα κρατά και η ίδια τα κλείδωσε στο αυτοκίνητο. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων, ενώ συντάχθηκε δικογραφία για τις δύο μητέρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL