Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.1°C17.3°C
3 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
11.3°C14.6°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.5°C14.4°C
3 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.3°C15.2°C
2 BF 70%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
10 °C
10.4°C10.4°C
1 BF 74%
Ρόδος Γυναικοκτονία / Δηλώσεις-ντροπή από τον θείο του γυναικοκτόνου – «Δεν είναι όλες οι γυναίκες θύματα»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ρόδος Γυναικοκτονία / Δηλώσεις-ντροπή από τον θείο του γυναικοκτόνου – «Δεν είναι όλες οι γυναίκες θύματα»

Δώρα γυναικοκτονία Ρόδος
(INTIME NEWS)

Οργή προκαλούν οι δηλώσεις-ντροπή του θείου του 40χρονου, που εκτέλεσε την 32χρονη Δώρα στη Ρόδο επειδή εκείνη διέκοψε τη σχέση τους. Την ώρα που αυξάνονται οι μαρτυρίες για το βίαιο παρελθόν του δράστη, που στη συνέχεια αυτοκτόνησε, ο στενός συγγενής του ισχυρίστηκε ότι «το παιδί δεν είναι το τέρας που παρουσιάζετε». Έφτασε δε στο σημείο να δικαιολογήσει τη γυναικοκτονία επιτιθέμενος στην ουσία τόσο στο θύμα όσο και γενικότερα στις γυναίκες.

«Ήταν ένας άνθρωπος ερωτευμένος, παθιασμένος με την κοπέλα, όπως είναι ο καθένας μας με τη σχέση του και καλά κάνει γιατί έτσι πρέπει να είναι» υποστήριξε ο θείος του γυναικοκτόνου μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Και δεν περιορίστηκε εκεί. Με ύφος αυξανόμενο επιθετικό προς τη δημοσιογράφο, που του έπαιρνε τη συνέντευξη, συνέχισε: «Και από εκεί και πέρα η κάθε μία από εσάς θα πρέπει να σέβεται αυτό που ο καθένας από εμάς σας προσφέρει περισσότερο. Όχι μόνο μέχρι να μας ρίξετε "εντάξει μωρούλι μου" και άπαξ και σας φτιάξουμε τα σπίτια μας και οτιδήποτε θέλετε ξαφνικά "θέλω και την ελευθερία μου". Εντάξει, ο καθένας από εμάς θα ζήλευε. Ο καθένας από εμάς αντιδρά διαφορετικά».

«Για να φτάσει στο σημείο αυτό και πολύ περισσότερο για να αυτοκτονήσει, πρέπει να την έχει λατρέψει» συνέχισε ακόμη. «Δεν δικαιολογώ καμία πράξη βίας, αλλά δεν μπορεί να παρουσιάζετε όλους τους φονιάδες, όπως τους παρουσιάζετε τον τελευταίο καιρό, σαν τέρατα» είπε.

«Παρουσιάζετε όλες τις γυναίκες τελευταία σαν θύματα. Δεν είστε όλες θύματα. Υπάρχετε και εσείς που είσαστε με αγγελική μορφή, κούκλες αλλά εξωτερικά και μόνο. Το μέσα βάλτε μια άλλη λεξούλα» κατέληξε προκαλώντας σοκ στο πάνελ της εκπομπής, στην οποία προβλήθηκε η συνέντευξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL