Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.5°C24.3°C
4 BF 29%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
23.3°C24.8°C
4 BF 34%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
24.9°C28.7°C
4 BF 39%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.8°C23.8°C
4 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.4°C24.9°C
3 BF 23%
Κώστας Καταραχιάς / Μετά την κατακραυγή παίρνουν πίσω την αναστολή
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κώστας Καταραχιάς / Μετά την κατακραυγή παίρνουν πίσω την αναστολή

Ο Κώστας Καταραχιάς
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Όπισθεν ολοταχώς κάνει το υπουργείο Υγείας μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφαση να βγάλει σε αναστολή εργασίας τον γιατρό Κώστα Καταραχιά παρόλο που είναι εμβολιασμένος.

Από το υπουργείο Υγείας αναφέρουν ότι η πράξη αναστολής εργασίας που επιδόθηκε στον γιατρό εκδίδεται από το Γ.Ν «Έλενα Βενιζέλου» και θα του επιδοθεί πράξη ανάκλησης. Παράλληλα σημειώνουν ότι «έχει ήδη διενεργηθεί πειθαρχικός έλεγχος για το συγκεκριμένο περιστατικό».

«Προφανώς ήταν προσπάθεια εκφοβισμού, προχειρότητας και πανικού γιατί έχω ξεσηκώσει το νοσοκομείο και το κατέβασα στις τελευταίες απεργίες» αναφέρει από την πλευρά του ο Κώστας Καταραχιάς και προσθέτει:

«Το μάζεψαν μετά την κατακραυγή αλλά πάνε να το φορτώσουν άδικα σε κανέναν εργαζόμενο διοικητικό με πειθαρχικό. Τόσο μισούν τους εργαζόμενους».

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Σήμερα ενημερώθηκα από δημοσιογράφο ότι το υπουργείο Υγείας έβγαλε δελτίο τύπου για να μου επιδοθεί ανάκληση της απόφασης αναστολής και ότι θα ασκήσει πειθαρχικό για το συμβάν. Προφανώς ήταν προσπάθεια εκφοβισμού, προχειρότητας και πανικού γιατί έχω ξεσηκώσει το νοσοκομείο και το κατέβασα στις τελευταίες απεργίες , πράγμα που βγάζει μάτια στις τελευταίες δύο διαδηλώσεις της ομοσπονδίας, στις οποίες δεκάδες εργαζόμενοι από το Έλενα διαδήλωσαν με το πανό που φέραμε με το συντονιστικό νοσοκομείων. Αλλά επίσης αποδείχτηκε ξανά η μανία τους να απολύσουν όσο πιο πολλούς μπορούν για να τα ιδιωτικοποιήσουν όλα. Το μάζεψαν μετά την κατακραυγή αλλά πάνε να το φορτώσουν άδικα σε κανέναν εργαζόμενο  διοικητικό με πειθαρχικό. Τόσο μισούν τους εργαζόμενους. Αυτά προς το παρόν περιμένω και το έγγραφο και ευχαριστώ πολύ όλες και όλους για τη συμπαράσταση!

Συνεχίζουμε αύριο με συνελεύσεις στα νοσοκομεία για να προχωρήσουμε σε απεργιακή κλιμάκωση με το μεγάλο ραντεβού να είναι στο διήμερο διαδηλώσεων στη ΔΕΘ 10 - 11 Σεπτεμβρίου. Κλείστε όλες και όλοι τη συμμετοχή σας στα λεωφορεία που αναχωρούν την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 11:00μμ το βράδυ από τον Άγιο Σάββα με μήνυμα σας σε μένα! Η κυβέρνηση παραπαίει πάμε να την αποτελειωσουμε!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL