Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.9°C18.7°C
2 BF 53%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
11.3°C14.6°C
3 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.0°C
2 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
15.5°C17.7°C
2 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.6°C11.6°C
0 BF 63%
Κώστας Καταραχιάς / Τον βάζουν σε αναστολή αν και είναι εμβολιασμένος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κώστας Καταραχιάς / Τον βάζουν σε αναστολή αν και είναι εμβολιασμένος

Κώστας Καταραχιάς

Απίστευτη καταγγελία για δίωξη και στοχοποίησή του ως υγειονομικού υπαλλήλου παρά το γεγονός ότι είναι εμβολιασμένος κάνει ο γιατρός Κώστας Καταραχιάς.

Όπως σημειώνει σε ανάρτησή του στο facebook, η διοίκηση του νοσοκομείου Έλενα, στο οποίο διορίστηκε μόνιμος, του κοινοποίησαν πράξη αναστολής. Ο ίδιος έχει εμβολιαστεί από το Γενάρη και αποδίδει την κίνηση της διοίκησης στο γεγονός ότι συμμετέχει στην «απεργία αποχή παράδοσης των προσωπικών δεδομένων».

Ο ίδιος καταγγέλλει τις πρακτικές της κυβέρνησης «η κυβέρνηση και οι μηχανισμοί της είναι ένα θέατρο του παραλόγου! Δεν τη σώζει τίποτα πλέον πάμε για απεργιακή κλιμάκωση!».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του Κώστα Καταραχιά

«Μόλις μου έφεραν πράξη αναστολής εργασίας από την διοίκηση του νοσοκομείου Έλενα όπου διορίστηκα μόνιμος! Προφανώς είμαι εμβολιασμένος από το Γενάρη αλλά συμμετέχω στην απεργία αποχή παράδοσης των προσωπικών δεδομένων! Η κυβέρνηση και οι μηχανισμοί της είναι ένα θέατρο του παραλόγου! Δεν τη σώζει τίποτα πλέον πάμε για απεργιακή κλιμάκωση! Αύριο συμμετέχουμε μαζικά στη στάση εργασίας της ΠΟΕΔΗΝ 10:00 με 15:00 και συγκέντρωση στο υπουργείο υγείας 11:00 π.μ.. Ναι στον εμβολιασμό όχι στις απολύσεις. Μαζικές προσλήψεις για να σωθούν ζωές!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL