Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.1°C25.3°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.2°C24.2°C
2 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.0°C
3 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.3°C21.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
24.5°C24.5°C
3 BF 40%
ΣΥΡΙΖΑ / Τα fake news του κ. Μητσοτάκη για Τσουβάλα και Κολοκούρη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΥΡΙΖΑ / Τα fake news του κ. Μητσοτάκη για Τσουβάλα και Κολοκούρη

ΣΥΡΙΖΑ Σήμα Γενική

Οργισμένη ανακοίνωση για τα fake news του πρωθυπουργού αναφορικά με τον πρώην αρχηγό της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνο Τσουβάλα και τον πρώην διοικητή της ΕΜΑΚ Στέφανο Κολοκούρη οι οποίοι ενώ αποπέμφθηκαν από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μετά την τραγωδία στο Μάτι, αναβαθμίστηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη λαμβάνοντας θέση γγ στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και αρχηγού της πυροσβεστικής αντίστοιχα, εξέδωσε η αξιωματική αντιπολίτευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Σε ερώτηση της κας Σαμαρά από το News247 γιατί η Ν.Δ. αναβάθμισε τους υπαίτιους στο Μάτι, ο κ. Μητσοτάκης αναπαρήγαγε fake news σε ζωντανή μετάδοση.  Είπε ότι τους αναβάθμισε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ντροπή.  Ο ΣΥΡΙΖΑ απέπεμψε τους κυρίους Τσουβάλα και Κολοκούρη. Η Ν.Δ. και ο κ. Μητσοτάκης τους αποκατέστησαν και αναβάθμισαν» τονίζεται χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κ. Μητσοτάκης κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου δήλωσε ότι «ο αρχηγός της αστυνομίας έγινε υπαρχηγός επί ΣΥΡΙΖΑ. Και στη συνέχεια λόγω της φυσικής επετηρίδας έγινε αρχηγός. Φαντάζομαι αν ήξερε κάτι ο κ. Τσίπρας δεν θα είχε προχωρήσει σε αυτή την επιλογή».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Τσουβάλας έγινε πράγματι αρχηγός της ΕΛΑΣ από τον ΣΥΡΙΖΑ το 2016 και αποστρατεύτηκε το 2018 μετά την τραγωδία στο Μάτι και πάλι από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να τον κάνει γενικό γραμματέα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τον Ιούλιο του 2019.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι ο πρωθυπουργός στην απάντησή του δεν αναφέρθηκε καθόλου στο γιατί έκανε αρχηγό της πυροσβεστικής τον Στέφανο Κολοκούρη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL