Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.5°C
2 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.5°C17.7°C
2 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.0°C14.9°C
3 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
15.4°C19.4°C
3 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.9°C14.6°C
0 BF 71%
Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο / 48ωρη προθεσμία πήρε ο 30χρονος για να απολογηθεί στον ανακριτή
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο / 48ωρη προθεσμία πήρε ο 30χρονος για να απολογηθεί στον ανακριτή

Φολέγανδρος
EUROKINISSI/ΚΥΚΛΑΔΕΣ24/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ)

Προθεσμία 48 ωρών για να απολογηθεί στον ανακριτή πήρε  ο 30χρονος που ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 26χρονη φίλη του Γαρυφαλλιά.   Ο νεαρός, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, κατά την έξοδό του από το γραφείο του ανακριτή αποδοκιμάστηκε έντονα από κόσμο που είχε συγκεντρωθεί.

Τα ερωτήματα που παραμένουν ακόμα αναπάντητα σε όλη την έκτασή τους είναι εάν τα τραύματα που φέρει στο σώμα της η 26χρονη έγιναν όταν ο 30χρονος την έσπρωξε στα βράχια ή μετά από ξυλοδαρμό.

Τα ερωτήματα προέκυψαν, σύμφωνα με πληροφορίες, από την ιατροδικαστική εξέταση από την οποία προέκυψε ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η 26χρονη πριν τη δολοφονία της να είχε ξυλοκοπηθεί από τον φίλο της. 

Η Γαρυφαλλιά φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μώλωπα στο μάτι, χτυπήματα που εάν αποδειχθεί ότι κάποια από αυτά έγιναν πριν από την πτώση της στα βράχια, η υπόθεση παίρνει άλλη διάσταση. 

Ο ιατροδικαστής αναμένεται να παραδώσει την τελική του έκθεση τις επόμενες ημέρες και αφού πρώτα θα κάνει σύγκριση των τραυμάτων που φέρει η Γαρυφαλλιά με το ανάγλυφο και ειδικά τα βράχια στα οποία την έριξε ο 30χρονος φίλος της ώστε να διαπιστωθεί εάν προηγήθηκε πάλη και ξυλοδαρμός ή πρόκειται για τραύματα που έγιναν κατά την πτώση της.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου, Γιάννης Βλάχος εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια της άτυχης Γαρυφαλλιάς τόσο από τον ίδιο όσο και από την οικογένεια του δράστη.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL