Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.4°C19.8°C
3 BF 75%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
18.0°C18.7°C
2 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
19.0°C21.0°C
3 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
18 °C
17.8°C18.0°C
4 BF 77%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
15.9°C16.9°C
0 BF 77%
Φρίκη στην Ηλιούπολη / Και τέταρτη συγκλονιστική καταγγελία γυναίκας για τον αστυνομικό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Φρίκη στην Ηλιούπολη / Και τέταρτη συγκλονιστική καταγγελία γυναίκας για τον αστυνομικό

Δημήτρη Μπουγιούκος
πηγή φωτο Ελληνική Αστυνομία

Χωρίς τέλος είναι οι αποκαλύψεις για την δράση του 39χρονου αστυνομικού Δημήτρη Μπουγιούκο, του οποίου τα στοιχεία έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ με χαρακτηριστική καθυστέρηση. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσει στον ανακριτή και τέταρτη κατά σειρά κοπέλα που έζησε τον εφιάλτη από τον αστυνομικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την δικηγόρο Αντωνία Λεγάκη, η κοπέλα αναμένεται να καταθέσει στις αρχές πώς έμπλεξε μέσα σε μια διαδικασία χειραγώγησης με τον αστυνομικό Δημήτρη Μπουγιούκο, ο οποίος φέρεται να την αιχμαλώτισε, να την βασάνιζε και να την απειλούσε με όπλο ώστε να την εξαναγκάζει να εκδίδεται και να συμμετέχει σε πορνογραφικού περιεχομένου βίντεο.

Η κοπέλα καταγγέλλει ότι κινδύνευσε να πεθάνει και αναφέρει πως όλα τα στοιχεία που αναμένεται να καταθέσει στις αρχές είναι σε γνώση και άλλων δικηγόρων, εκτός της κυρίας Λεγάκη.

Όπως αποκάλυψε η δικηγόρος μιλώντας στο in.gr, η νεαρή γυναίκα έπεσε θύμα των σχεδίων και των ορέξεων του κατηγορούμενου αστυνομικού πριν από μερικά χρόνια, όταν ήταν στην ηλικία των 20 ετών. «Ζούσε αιχμάλωτη του αστυνομικού, ο οποίος με χειριστικό τρόπο και υπό τη συνεχή απειλή όπλου την οδήγησε στην πορνεία και στη συμμετοχή σε ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου» προσθέτοντας παράλληλα πως και σε αυτή την περίπτωση ο αστυνομικός βίαζε και ξυλοκοπούσε την κοπέλα που κρατούσε αιχμάλωτη.

Όλα αυτά σε μια ημέρα κατά την οποία σημειώθηκε και τρίτη προφυλάκιση για το κύκλωμα της Ηλιούπολης. Ο νέος συλληφθέντας οδηγήθηκε στη φυλακή με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, μετά την απολογία του, που κατηγορείται για εμπορία ανήλικου κατ' επάγγελμα, μαστροπεία και διακίνηση ναρκωτικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL