Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.4°C25.1°C
3 BF 48%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
14.0°C16.7°C
2 BF 77%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
22 °C
20.5°C23.0°C
5 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.5°C26.5°C
3 BF 70%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
15.9°C16.9°C
2 BF 82%
Φρίκη στην Ηλιούπολη / Ένταλμα σύλληψης και για τρίτο άτομο – Στον ανακριτή ο αστυνομικός
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Φρίκη στην Ηλιούπολη / Ένταλμα σύλληψης και για τρίτο άτομο – Στον ανακριτή ο αστυνομικός

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Ενώπιον του ανακριτή βρίσκονται ο αστυνομικός που βασάνιζε και εξέδιδε την 18χρονη καθώς και ο πατέρας της που από την ηλικία των 11 ετών τη βίαζε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ίδια ώρα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δικαστικές αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης και για τρίτο πρόσωπο το οποίο φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση και ήταν συνεργός του αστυνομικού που με την βία εξέδιδε την 18χρονη.

Επισημαίνεται ότι η νεαρή κοπέλα από την πρώτη στιγμή στην κατάθεσή της κατονόμασε τρία ακόμα άτομα εκτός από τον αστυνομικό και τον πατέρα της.

Η δικηγόρος της Αντωνία Λεγάκη με δηλώσεις της στην «Α» επεσήμανε ότι «θα έχουμε νέες εξελίξεις, γιατί ήδη έρχονται στο γραφείο πληροφορίες από άλλα θύματα του ίδιου δράστη – αστυνομικού».

Ενημέρωση για τις νέες καταγγελίες θα κάνει η δικηγόρος στον ανακριτή που έχει αναλάβει την υπόθεση ενώ διαφαίνεται ότι η αποκάλυψη για το βασανισμό και την εμπορία της 18χρονης είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου μια και δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί ένα μεγαλύτερο κύκλωμα στο οποίο εμπλέκονται και άλλοι αστυνομικοί κα το οποίο δρούσε εδώ και καιρό.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL