Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
13.6°C17.4°C
2 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
9.7°C13.8°C
2 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
11.0°C16.0°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.4°C17.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
11 °C
10.9°C12.9°C
0 BF 76%
Σωτήρης Τσιόδρας / Μεγάλη διασπορά του κορωνοϊού στην κοινότητα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σωτήρης Τσιόδρας / Μεγάλη διασπορά του κορωνοϊού στην κοινότητα

Τσιόδρας -Ιερώνυμος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/eurokinissi

«Υπάρχει μεγάλη διασπορά στην κοινότητα», δήλωσε ο Σωτήρης Τσιόρδας χτυπώντας ηχηρό καμπανάκι για την μετάδοση του κορωνοϊού στη χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά τη συνάντηση που είχε ο ίδιος και ο υπουργός Υγείας με τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, για το θέμα τον εμβολιασμών, ο Σ. Τσιόδρας μίλησε για μεγάλη διασπορά στην κοινότητα.

Στις δηλώσεις του ο Σωτήρης Τσιόδρας χαρακτήρισε τη συνάντηση εποικοδομητική και τόνισε «είμαστε συνοδοιπόροι στην αναζήτηση της αλήθειας, σημείωσε. Ελπίζουμε με τον εμβολιασμό να επανέλθουμε σε μια κανονικότητα» και παρατήρησε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη διασπορά στην κοινότητα.

Πιο συγκεκριμένα ο Σωτήρης Τσιόρδας δήλωσε : «Ήταν μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση. Απαντήσαμε στις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ερωτήσεις των Ιεραρχών, με γνώμονα την επιστημονική αλήθεια που πάντα πρεσβεύουμε και στηρίζουμε, όπως επίσης και η Εκκλησία. Είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτή την αναζήτηση της αλήθειας και ελπίζουμε με τον εμβολιασμό, σιγά-σιγά να επανέλθουμε σε μια κανονικότητα.
 
Θεωρώ ότι ήταν πάρα πολύ χρήσιμο, αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή της μεγάλης διασποράς του ιού στην κοινωνία μας, να συζητηθεί ο υποστηρικτικός ρόλος από την Ιεραρχία στο πλήρωμα της Εκκλησίας και φυσικά εμείς παραμένουμε συνοδοιπόροι με την Εκκλησία στην αναζήτηση της αλήθειας».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL