Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
17.6°C22.6°C
4 BF 54%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.6°C25.4°C
3 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.7°C24.4°C
2 BF 41%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
19 °C
17.2°C20.4°C
5 BF 70%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.7°C23.0°C
2 BF 43%
Κορωνοϊός / Διαρρέουν lifestyle «προνόμια» σε όσους νέους έχουν εμβολιαστεί
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κορωνοϊός / Διαρρέουν lifestyle «προνόμια» σε όσους νέους έχουν εμβολιαστεί

Νέοι σε καταρράκτη
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)

Καθώς η χώρα αρχίζει μπαίνει σε κλοιό της μετάλλαξης Δέλτα, με το εμβολιαστικό πρόγραμμα να μένει πίσω, η κυβέρνηση αρχίζει και εξετάζει να δοθούν προνόμια σε εμβολιασμένους και κίνητρα όπως δώρα και κληρώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τις Βρυξέλλες προανήγγειλε ουσιαστικά ανακοινώσεις την επόμενη εβδομάδα, συστήνοντας «υπομονή»

«Από τη στιγμή που έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο πια που με μεγάλη προθυμία αυτοί που θέλουν να εμβολιαστούν, εμβολιάζονται, είναι βέβαιον ότι πρέπει να σκεφτούμε πιο έξυπνα, πιο δημιουργικά πώς θα προσεγγίσουμε συμπολίτες μας οι οποίοι μπορεί να μην έχουν πάρει ακόμα αυτή την απόφαση» σημείωσε χαρακτηριστικά.

https://youtu.be/3GD12AjTkuo

Η αποστροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη για «πιο έξυπνα, πιο δημιουργικά», μεταφράζεται σύμφωνα με πληροφορίες του Open σε κίνητρα τύπου «lifestyle» στους νέους για να εμβολιαστούν. Σε αυτά θα περιλαμβάνονται δωρεάν εισιτήρια, δώρα, κληρώσεις ακόμα και «data» σε κινητά.

Όσον αφορά τους πλήρως εμβολιασμένους, στην κυβέρνηση υπάρχουν σκέψεις για προνόμια όπως η ελεύθερη είσοδο σε μπαρ, εστιατόρια, γυμναστήρια και γήπεδα.

Εξετάζεται και πάλι η πρόταση, παρά τις αντιδράσεις να δοθεί το δικαίωμα σε επιχειρηματίες στην εστίαση να δέχονται μόνο εμβολιασμένους πελάτες, με την πληρότητα σε αυτή την περίπτωση να ανεβαίνει στο 100% στους εσωτερικούς χώρους, ενώ αν το κατάστημα είναι «μεικτό», τότε να επιτρέπεται μέχρι 50%, χωρίς ωστόσο να μπορεί να διασφαλιστεί η αστυνόμευση για την τήρηση από τους επιχειρηματίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL