Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.1°C16.2°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
8.6°C13.4°C
2 BF 58%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
9.0°C16.0°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.6°C15.4°C
3 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
10 °C
9.9°C12.3°C
0 BF 76%
Κορωνοϊός / Τα τέσσερα νησιά που προκαλούν προβληματισμό
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κορωνοϊός / Τα τέσσερα νησιά που προκαλούν προβληματισμό

Πάρος
EUROKINISSI/ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Τον προβληματισμό των αρχών για τα λίγα μεν αλλά υπαρκτά κρούσματα κορωνοϊού σε τέσσερα νησιά, εξέφρασε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη σημερινή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στη χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ίδιος αναφερόμενος στα νησιά Πάρος, Κως, Ρόδος και Ικαρία επέστησε την προσοχή των κατοίκων, κάνοντας λόγο ωστόσο για «μικρό προβληματισμό».

«Να μην δαιμονοποιήσουμε την κατάσταση. Καλό είναι όμως να είμαστε σε επαγρύπνηση και σε εγρήγορση» σημείωσε ο  Ν. Χαρδαλιάς προσθέτοντας ότι γενικά η κατάσταση στα νησιά είναι πολύ καλή.

Στη συνέχεια, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας όντας καθησυχαστικός πρόσθεσε ότι στην «κίτρινη» Πάρο εντοπίζεται μια μικρή διασπορά που δεν τρομάζει, στην «πορτοκαλί» Κω δεν έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ για την «κίτρινη» Ρόδο έκανε λόγο για κλάστερ στην περιοχή του Αρχαγγέλου που προβληματίζει.

Τέλος, ο ίδιος σημείωσε ότι στην «πράσινη» Ικαρία μέχρι χθες υπήρχαν 7 ενεργά κρούσματα και σήμερα, εντοπίστηκε άλλο ένα. «Απλά μας δημιουργεί έναν προβληματισμό», σημείωσε ο Ν. Χαρδαλιάς.

https://youtu.be/n9Y4rCJOwbI?t=1152

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL