Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
15.9°C18.5°C
4 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
16.3°C21.0°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.9°C
3 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.8°C19.8°C
6 BF 51%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
2 BF 45%
Πετράλωνα / Ταυτοποιήθηκε ο δράστης του βιασμού της καθαρίστριας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πετράλωνα / Ταυτοποιήθηκε ο δράστης του βιασμού της καθαρίστριας

ΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ
(EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Το δράστη του βιασμού και του ξυλοδαρμού της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα έχει ταυτοποιήσει η αστυνομία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ Απόστολο Σκρέκα οι έρευνες της αστυνομίας προσανατολίζονται σε έναν δράστη, ο οποίος μάλιστα έχει ταυτοποιηθεί.

O δράστης είχε φυλακιστεί το 2015, για βιασμό και αποφυλακίστηκε το 2020

Εξιτήριο για την 50χρονη καθαρίστρια

Εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας πήρε η 50χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης σε διαμέρισμα στα Πετράλωνα.

Η 50χρονη κατήγγειλε πως ξυλοκοπήθηκε και βιάστηκε από ένοικο της πολυκατοικίας. Όταν κατάφερε να διαφύγει  οδηγήθηκε στο νοσοκομείο αιμόφυρτη και βαριά χτυπημένη στο πρόσωπο.

Από τις πρώτες εξετάσεις διαπιστώθηκε πως φέρει κάταγμα ρινικού και κάκωση δεξιού οφθαλμού, γεγονός που επιβεβαιώνει πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον δράστη.

Οι γιατροί αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων προκειμένου να διαπιστώσουν αν βρέθηκαν δείγματα DNA του δράστη ή των δραστών της βάναυσης επίθεσης.

Το προφίλ του δράστη

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατακράτηση και βιασμό. Για νέο άνδρα μεταξύ 25 – 35 ετών μιλούν αστυνομικές πηγές. Ο δράστης διέφυγε πριν από την επέμβαση της αστυνομίας στο σπίτι του.

Τα όσα φριχτά βίωσε περιέγραψε χτες στους αστυνομικούς η 50χρονη γυναίκα, λέγοντας ότι στην πολυκατοικία αυτή καθάριζε τους κοινόχρηστους χώρους μία φορά την εβδομάδα και χθες ένας άνδρας που μένει στο ισόγειο βρήκε την ευκαιρία χωρίς να τον βλέπει κανείς, να την σύρει στο διαμέρισμά του και να την κακοποιήσει για πολλές ώρες.

«Επτά φορές την βίασαν και την ξυλοκόπησαν»

Μιλώντας στο Open η 50χρονη, σημείωσε ότι βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση: «Όλα τα χρόνια καθάριζα σκάλες δεν έμπαινα σε ξένα σπίτια. Ήμουν στο ισόγειο περίμενα στο ασανσέρ και με τράβηξε κάποιος πίσω. Έκανε τα πάντα, πολλές ώρες, 8 με 5. Θέλω να το ξεχάσω, είμαι με ψυχολόγο. Πείτε το τύχη που γλίτωσα, πείτε ότι προσευχόμουν στον Θεό. Προσπαθώ να τα ξεχάσω».

https://youtu.be/UdVmQKYANZ0

Γειτόνισσα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε: «Είμαι η πρώτη που είδα την γυναίκα. Την βρήκα την γυναίκα ημίγυμνη και με παραμορφωμένο το πρόσωπο της από τα χτυπήματα και ψυχολογικά ήταν χάλια».

Τόνισε, επίσης πως η 50χρονη καθαρίστρια της είπε, αφού βγήκε από το νοσοκομείο και πήγε στην Αστυνομία για να κάνει επίσημη καταγγελία ό,τι «επτά φορές την βίασαν και την ξυλοκόπησαν. Ήταν χάλια η γυναίκα, σκοτωμένη στο πρόσωπο».

Ακόμα, περιέγραψε: «Η γυναίκα κατάφερε να βγει από το μπαλκόνι και να φύγει από το διαμέρισμα. Αυτός ήταν μέσα και μούγκριζε. Καθυστέρησε η Αστυνομία. Ήρθαν πάρα πολύ αργά. Ήρθε η Αστυνομία στις 10 το βράδυ. Αυτός θα περίμενε μέσα; Έφυγε από τον φωταγωγό, μετά από τον δεύτερο όροφο είναι ανοιχτός ο φωταγωγός».

Ωστόσο, έδωσε μία ακόμα πτυχή της υπόθεσης καθώς ο 35χρονος, «την μάνα του την έδερνε όλο τον καιρό».

Μάλιστα, όταν αντιλήφθηκε πως είχε σπεύσει να βοηθήσει την 50χρονη μόλις κατάφερε να φύγει από το διαμέρισμα του, ο 35χρονος «απειλούσε εμένα και την κόρη μου επειδή βοηθήσαμε την γυναίκα, όσο ήταν μέσα. Είπε ότι θα μας πνίξει. Φοβόμαστε. Είμαστε μέσα στο σπίτι με κατεβασμένα τα ρολά. Μας είπε η Αστυνομία να μην ανοίγουμε τα ρολά, ούτε να ανοίγουμε την πόρτα όταν χτυπάει κουδούνι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL