Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.1°C24.7°C
2 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
18.6°C23.8°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C23.2°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C22.4°C
2 BF 52%
Γλυκά Νερά / «Ο γυναικοκτόνος έδρασε μόνος του»
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γλυκά Νερά / «Ο γυναικοκτόνος έδρασε μόνος του»

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
(EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ)

Από την αστυνομική έρευνα που έχει ολοκληρωθεί δεν προέκυψε εμπλοκή τρίτου προσώπου στη δολοφονία της Κάρολαϊν, ανέφερε η εκπρόσωπος της Αστυνομίας Αννα Ευθυμίου.

Πρόσθεσε ότι η έρευνα έχει περάσει τώρα στην ευθύνη των ανακριτικών αρχών, με τον γυναικοκτόνο να απολογείται το πρωί της Τρίτης, μετά την προθεσμία που έλαβε.

Σημειώνεται ότι διώκεται για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα, και συγκεκριμένα για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κακοποίησης ζώου, ψευδή καταγγελία και ψευδή κατάθεσης κατ’ εξακολούθηση στις αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι όπως έγινε γνωστό χθες, στη συμπληρωματική του απολογία, ο δράστης αναίρεσε τα περί μακράς διαμάχης με την άτυχη κοπέλα πριν τη σκοτώσει, ομολογώντας ότι την ξύπνησε και την έπνιξε, κρατώντας με δύναμη πάνω στο πρόσωπο τής συζύγου του ένα μαξιλάρι για τουλάχιστον πέντε λεπτά.

Η επιμέλεια του παιδιού

Τις επόμενες ημέρες κοινωνικός λειτουργός αναμένεται να επισκεφτεί και τις δύο οικογένειες (της Καρολάιν Κράουτς και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου) προκειμένου να αποφασίσει ποιο περιβάλλον είναι ασφαλέστερο για το παιδί.

Στην περίπτωση που και οι δύο οικογένειες διεκδικήσουν την επιμέλεια, τότε το δικαστήριο θα αποφανθεί σχετικώς. Σημειώνεται ότι ο 32χρονος έχει εκφράσει μέσω δικηγόρων, την επιθυμία του οι δύο οικογένειες να αναλάβουν από κοινού την επιμέλεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL