Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
10.1°C14.6°C
2 BF 80%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.9°C13.8°C
3 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.1°C
2 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
12.1°C13.8°C
0 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.1°C10.9°C
3 BF 93%
Πετράλωνα / Οργή για τον βιασμό καθαρίστριας - Καθυστέρησαν οι Αρχές, διέφυγε ο δράστης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πετράλωνα / Οργή για τον βιασμό καθαρίστριας - Καθυστέρησαν οι Αρχές, διέφυγε ο δράστης

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΒΙΑΣΜΟΣ
(EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Την ώρα που η ελληνική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά, ο βιασμός 51χρονης Αλβανής εργαζόμενης στα Πετράλωνα έρχεται να συνταράξει και άλλο.

Το θύμα περιγράφοντας στους αστυνομικούς τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, είπε ότι έφτασε στο σπίτι του 35χρονου Βούλγαρου δράστη το πρωί του Σαββάτου, για να το καθαρίσει. Μόλις έφτασε εκείνος την κλείδωσε μέσα για εννιά ώρες και την βίασε.

Όταν κατάφερε να διαφύγει την παρέλαβε το ΕΚΑΒ σε άσχημη κατάσταση και χτυπημένη, όπως είπαν οι γείτονες.

Σε βάρος του Βούλγαρου  το πρωί της Κυριακής σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη κατακράτηση και βιασμό, όμως παρά τις αναζητήσεις ο 35χρονος δεν είχε εντοπισθεί για να συλληφθεί.

https://youtu.be/nJGQuthNJRs

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο η γυναίκα να βιάστηκε από δύο άνδρες. Την πληροφορία αυτή μετέφεραν γείτονες που την είδαν και μίλησαν μαζί της, αλλά δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Με τις πληροφορίες να είναι ακόμη συγκεχυμένες και η Αστυνομία να μην έχει προχωρήσει σε επίσημη ενημέρωση γνωρίζοντες εκτιμούν ότι ίσως ο δράστης να είχε διαφύγει σε διπλανό διαμέρισμα και γι αυτό να χρειαζόταν η συνδρομή εισαγγελικής αρχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οπως κατήγγειλαν πολίτες που συγκεντρώθηκαν χθες το απόγευμα έξω από την πολυκατοικία που διέμενε ο δράστης, εκφράζοντας την οργή και την αγανάκτηση τους για το αποτρόπαιο γεγονός, η κινητοποίηση των Αρχών καθυστέρησε, καθώς άργησαν να φτάσουν στο σημείο, με αποτέλεσμα ο δράστης (ή οι δράστες) να διαφύγουν

Το οδυνηρό περιστατικό συνέβη ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η συγκέντρωση κατά της γυναικοκτονίας στο Σύνταγμα με αφορμή την αδικοχαμένη Κάρολάϊν. Αυτό συντέλεσε στην άμεση κινητοποίηση του κόσμου με πολλούς από τους συμμετέχοντες να πηγαίνουν αμέσως στα Πετράλωνα, μόλις γνωστοποιήθηκε το γεγονός.

https://twitter.com/Covid19energoi/status/1406370831362572288?s=20https://twitter.com/HarisLebidakis/status/1406311182785462273?s=20

«Ήταν σοκαρισμένη και φώναζε αλήτη»

Εξοργιστικά είναι τα όσα περιγράφει γειτόνισσα του δράστη, σύμφωνα με την οποία η γυναίκα που είχε πάει να βγάλει το ψωμί της καθαρίζοντας σπίτια, έριξε μία σκάλα στο φωταγωγό προκειμένου να ειδοποιήσει ότι βρίσκεται σε κίνδυνο.

«Ήταν σοκαρισμένη και φώναζε αλήτη».

«Ο κουβάς της δουλειάς της είναι ακόμη στο ασανσέρ» ακούγεται να λέει η γειτόνισσα του δράστη.

https://youtu.be/LtgMPPMhxYA

«Έφυγε από το μπαλκόνι μας που επικοινωνεί με αυτό του δράστη. Της έδωσα νερό και τη ρώτησα «σε βίασε;». Μου απάντησε «ναι». Η μητέρα μου την κατέβασε κάτω και την έβαλε στο ασθενοφόρο».

«Καθαρίστρια η μάνα του δράστη»

Πληροφορία που αν όντως ισχύει σοκάρει και εξοργίζει είναι ότι όπως ακούγεται από την κοπέλα στο παραπάνω βίντεο η μάνα του δράστη κάνει την ίδια δουλειά, καθαρίζει σπίτια. Επίσης λέει ότι ο δράστης φερόταν με κακό τρόπο και στη μητέρα του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL