Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
20.0°C22.4°C
4 BF 42%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.9°C22.5°C
3 BF 39%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C21.6°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.3°C19.8°C
4 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
21.2°C21.9°C
2 BF 30%
Πειραιάς / Καταγγελίες για εμβολιασμούς ταξιδιωτών κρουαζιέρας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πειραιάς / Καταγγελίες για εμβολιασμούς ταξιδιωτών κρουαζιέρας

Εμβολιαστικό - ξιφασκία
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Σοβαρά ερωτηματικά ως προς τον τρόπο διαχείρισης των εμβολιασμών προκύπτουν από βίντεο που δείχνει μία «περίεργη» διαδρομή επιβατικού λεωφορείου από και προς το λιμάνι του Πειραιά που σύμφωνα με την καταγγελία, επιβαίνοντες σε κρουαζιερόπλοια διαφόρων εθνικοτήτων, οδηγούνται για εμβολιασμό στο κέντρο του Ελληνικού.

https://www.youtube.com/watch?v=dYjomFw417c&t=5s

Τη σοβαρή καταγγελία αναδεικνύει το documentonews.gr που παραθέτει και το σχετικό βίντεο. Σύμφωνα με την ειδησεογραφική ιστοσελίδα, την περασμένη εβδομάδα μια ανώνυμη καταγγελία στο μέσο – εργαζόμενου στο εμβολιαστικό κέντρο του Ελληνικού – έλεγε το εξής: «Κάθε Κυριακή εμβολιάζονται επιβάτες κρουαζιερόπλοιων στο εμβολιαστικό κέντρο στο Ελληνικό». Πιο συγκεκριμένα ο καταγγέλλων ανέφερε ότι κάθε Κυριακή το τελευταίο διάστημα επιβάτες κρουαζιερόπλοιων φτάνουν με τουριστικά λεωφορεία στο εμβολιαστικό κέντρο και εμβολιάζονται.

Σύμφωνα με το ρεπορταζ την Κυριακή 13 Ιουνίου στο εμβολιαστικό κέντρο διαπιστώθηκε ότι τουριστικό λεωφορείο έφυγε από αυτό και κατευθύνθηκε προς της Ακτή Μιαούλη όπου βρίσκεται εκεί το κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας Silver Sea.

Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται καθαρά το τουριστικό λεωφορείο να αναχωρεί από το εμβολιαστικό κέντρο και να κατευθύνεται προς το λιμάνι του Πειραιά και συγκεκριμένα στην Ακτή Μιαούλη όπου έχει «δέσει» το κρουαζιερόπλοιο.

Το documentonews.gr σημειώνει ότι απευθύνθηκε στα αρμόδια υπουργεία αλλάδεν έχει πάρει. Ωστόσο πληροφορίες από τον χώρο της κρουαζιέρας αναφέρουν ότι οι εμβολιασμοί αφορούν στα πληρώματα των κρουαζιερόπλοιών διαφόρων εθνικοτήτων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL