Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
8.6°C15.2°C
1 BF 88%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
8.5°C13.0°C
1 BF 63%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
2 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
9 °C
8.8°C12.5°C
3 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
6 °C
5.9°C9.1°C
0 BF 100%
ΣΕΗ / Διέγραψε τον Πέτρο Φιλιππίδη -  Επανεξετάζεται η υπόθεση Χαΐκάλη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΕΗ / Διέγραψε τον Πέτρο Φιλιππίδη -  Επανεξετάζεται η υπόθεση Χαΐκάλη

Πέτρος Φιλιππίδης
(INTIME NEWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)

Τη διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, το πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΕΗ, σε συνεδρίασή του χθες Δευτέρα. Το πειθαρχικό συμβούλιο συνεδρίασε, υπό την προεδρία του Πασχάλη Τσαρούχα, ύστερα από τις καταγγελίες και την ποινική δίωξη σε βάρος του ηθοποιού για βιασμό και απόπειρες βιασμού.

«Συνεδρίασε το πειθαρχικό του ΣΕΗ που θυμίζουμε ότι δεν έχει σχέση με την ελληνική δικαιοσύνη, παρά μόνο στο γεγονός ότι κάποιοι φάκελοι ζητήθηκαν από την ελληνική δικαιοσύνη αναφορικά με τις καταγγελίες» ανέφερε συγκεκριμένα στο Mega ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης.

«Το βράδυ, σύμφωνα με πηγές του ρεπορτάζ, έγινε συνεδρίαση για τέσσερις περιπτώσεις. Από τα τέσσερα ονόματα για τα οποία έγινε συζήτηση, τα δύο ονόματα βγήκαν στη δημοσιότητα και είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης. Υπάρχουν άλλες δύο περιπτώσεις για τις οποίες δεν ξέρω αν θα μάθουμε ονόματα. Σε ό,τι αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη αποφασίστηκε από το πειθαρχικό η διαγραφή του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Μένει να δούμε αν θα είναι οριστική. Η υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη θα επανεξεταστεί. Αποφάσισαν να επανεξεταστούν κάποιοι μάρτυρες ώστε να μπορέσει το πειθαρχικό να καταλήξει μία απόφαση» σημείωσε.


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL