Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.0°C
4 BF 87%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.9°C
2 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C13.2°C
3 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.2°C18.8°C
4 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
11.2°C11.9°C
3 BF 93%
Ζάκυνθος / Ένταλμα σύλληψης γνωστού εφοπλιστή για την υπόθεση δολοφονίας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ζάκυνθος / Ένταλμα σύλληψης γνωστού εφοπλιστή για την υπόθεση δολοφονίας

Αστυνομία Γλυκά νερά
EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας της συζύγου του επιχειρηματία Διονύση Κορφιάτη στη Ζάκυνθο καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και σε βάρος γνωστού εφοπλιστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο εφοπλιστής φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία της 37χρονης, για την οποία έχουν γίνει ήδη έξι συλλήψεις. Να σημειωθεί ότι η σύζυγος του Διονύση Κορφιάτη δολοφονήθηκε στη Ζάκυνθο τον περασμένο Ιούνιο ενώ ο επιχειρηματίας εκτελέστηκε στις αρχές Μαΐου 2021.

Ο 54χρονος επιχειρηματίας είχε υποδείξει δύο Ζακυνθινούς ως φυσικούς αυτουργούς της αιματηρής επίθεσης τον Ιούνιο του 2020, σημειώνοντας ότι τους αναγνώρισε από τον σωματότυπό τους. «Η αναμφίβολη αναγνώριση του ως άνω ατόμου οφείλεται στον ιδιαίτερο σωματότυπό του και στη χαρακτηριστική στάση που χρησιμοποιεί όταν κάθεται στη μοτοσικλέτα του» είχε δηλώσει για τον άνδρα που φέρεται να πυροβόλησε 7-8 φορές κατά του ιδίου και της συζύγου του και ο οποίος εργαζόταν στην ασφάλεια του εφοπλιστή.  

Πέντε μήνες μετά, κατάθεση μάρτυρα επιβεβαίωσε όσα είχε περιγράψει με λεπτομέρειες ο ίδιος ο 54χρονος επιχειρηματίας σε μηνυτήρια αναφορά του και έτσι οι αστυνομικοί προχώρησαν στις συλλήψεις.

Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τις αρχές κεντρικό ρόλο στη δολοφονία φέρεται να έχει παίξει ένας εκ των συλληφθέντων που είναι απότακτος αστυνομικός και σύμφωνα με πληροφορίες είχε διατελέσει υποδιοικητής Ασφάλειας Ζακύνθου.


   

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL