Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
13.6°C19.0°C
3 BF 65%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.6°C17.2°C
2 BF 81%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.0°C19.8°C
1 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.1°C17.7°C
0 BF 78%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.9°C14.9°C
2 BF 94%
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά / Πενιχρά τα στοιχεία 28 ημέρες μετά την άγρια δολοφονία της Καρολάιν
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά / Πενιχρά τα στοιχεία 28 ημέρες μετά την άγρια δολοφονία της Καρολάιν

ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Σε μια από τις πιο δύσκολες υποθέσεις εξελίσσεται η προσπάθεια εξιχνίασης της ληστείας μετά φόνου που έγινε πριν από 28 ημέρες στα Γλυκά Νερά με θύμα μια μητέρα μόλις 20 ετών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται στην υπόθεση εμφανίζονται ιδιαίτερα προβληματισμένοι αφού τα στοιχεία είναι πενιχρά μια και δεν έχει βρεθεί όπως αναφέρουν οι πληροφορίες γενετικό υλικό που μπορεί να αξιοποιηθεί ενώ ακόμα δεν υπάρχουν αξιοποιήσιμα στοιχεία από κάμερες για τον τρόπο και το μέσο διαφυγής των στυγερών εγκληματιών.

Ένα αποτύπωμα πέλματος που βρέθηκε αποδείχθηκε όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ότι είναι του 32χρονου πιλότου ενώ μέχρι στιγμής ο σύζυγος της Καρολάιν φέρεται να μην έχει αναγνωρίσει τη γλώσσα που μιλούσαν οι εισβολείς ληστές.

Το γεγονός ότι σύμφωνα με την αστυνομία έχουν βρεθεί πενιχρά στοιχεία, ενώ οι δράστες φαίνεται ότι είχαν μείνει για πολλές ώρες μέσα στη μεζονέτα του νεαρού ζευγαριού, δεν εξηγείται εύκολα αφού οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση επισημαίνουν ότι είναι σαν οι εισβολείς να ήταν πλήρως καλυμμένοι με τρόπο ώστε να μην αφήσουν ούτε μισό αποτύπωμα, ούτε δείγμα γενετικού υλικού, πράγμα που προβληματίζει ιδιαίτερα.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται στην υπόθεση εξετάζουν εξονυχιστικά εκατοντάδες ληστείες που έγιναν τα τελευταία χρόνια ενώ έχουν εστιάσει και στη ληστεία στο Αλεποχώρι το 2018 όταν τρεις άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι πιλότου  και εκπαιδευτή του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου. Να σημειωθεί ότι και αυτή η ληστεία δεν έχει εξιχνιαστεί.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL