Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
16.2°C19.3°C
2 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.0°C17.6°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.4°C16.6°C
3 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.9°C16.8°C
3 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.9°C15.2°C
3 BF 62%
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά / Προβληματισμός και ερωτήματα από την έλλειψη στοιχείων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά / Προβληματισμός και ερωτήματα από την έλλειψη στοιχείων

Ο σύζυγος της 20χρονης στα Γλυκά Νερά
(INTIME NEWS/ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ)

Έντονα προβληματισμένοι φέρονται οι επιτελείς του τμήματος ανθρωποκτονιών από το γεγονός ότι την έλλειψη στοιχείων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών της άγριας δολοφονίας της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά.

Αυτό που προβληματίζει έντονα σύμφωνα με τον Γιώργο Καλλιακμάνη είναι ότι δεν έχει βρεθεί DNA αν και οι εισβολείς ληστές έμειναν πολύ ώρα μέσα στη μονοκατοικία ενώ σύμφωνα με τη μαρτυρία του συζύγου της 20χρονης η νεαρή μητέρα πάλεψε και με τον δολοφόνο της.

Όπως είπε ο πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, είναι πολλά τα ερωτήματα σε αυτή την υπόθεση και κυρίως το γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί DNA, αφού αυτό μπορεί να γίνει μόνο στην περίπτωση που οι δράστες ήταν πλήρως αποστειρωμένοι με σακούλες στα παπούτσια τους ακόμα και πάνω από τα γάντια που πρέπει να φορούσαν.

«Ακόμα και το ασημένιο περίστροφο που σύμφωνα με τον σύζυγο της 20χρονης είχαν, προβληματίζει αφού είναι ένα όπλο που δεν έχει δύναμη πυρός» και δεν χρησιμοποιείται από άτομα του υποκόσμου.

Ένα ακόμα στοιχείο που προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι το γεγονός ότι οι κάμερες δεν καταστράφηκαν αλλά αφαιρέθηκαν οι κάρτες μνήμης

Όπως είπε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, είναι περίεργο να γνώριζαν ότι οι κάμερες είχαν κάρτα μνήμης και αντί να τις καταστρέψουν να επιλέξουν να τις αφαιρέσουν. Όπως είναι περίεργο να ήξεραν εάν συνδέονται με καταγραφικό μηχάνημα ή όχι.


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL