Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.0°C
4 BF 87%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.9°C
2 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C13.2°C
3 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.2°C18.8°C
4 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
11.2°C11.9°C
3 BF 93%
Γλυκά Νερά / Παίρνουν πίσω το βραβείο που είχαν δώσει στη «ψυχολόγο» της Καρολάιν
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Γλυκά Νερά / Παίρνουν πίσω το βραβείο που είχαν δώσει στη «ψυχολόγο» της Καρολάιν

Αστυνομία στα Γλυκά Νερά
(INTIME NEWS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ)

Στην ανάκληση του βραβείου στην εμφανιζόμενη ως «ψυχολόγο» της δολοφονημένης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά προχώρησε η εταιρεία Digital Tempo. Συγκεκριμένα, η Ελένη Μυλωνοπούλου το 2020 έλαβε το Βραβείο Ιατρικής Αναγνωρισιμότητας στα Medical Recognition Awards.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Επιφυλασσόμαστε για την άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματος μας για τυχόν εξαπάτησή μας από την κα Μυλωνοπούλου για τη συμμετοχή της στα Βραβεία. Δηλώνουμε ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα δηλωθέντα στοιχεία από τους επαγγελματίες, οι οποίοι είναι οι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την εγκυρότητα και την ορθότητα των δηλωθέντων στοιχειών» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τη Digital Tempo

Σε συνέχεια των πρόσφατων αποκαλύψεων που σχετίζονται με τις σπουδές και την επαγγελματική ιδιότητα της κα Ελένης Μυλωνοπούλου, αλλά και της επιστολής του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων προς την κα Μυλωνοπούλου, ανακαλούμε το Βραβείο Ιατρικής Αναγνωρισιμότητας που της απονεμήθηκε το 2020, έως τον έλεγχο της εγκυρότητας των δηλωθέντων σε εμάς στοιχείων για τη συμμετοχή της στο Διαγωνισμό.

Τα Βραβεία Ιατρικής Αναγνωρισιμότητας επιβραβεύουν την ενεργό ψηφιακή παρουσία των επαγγελματιών του Κλάδου της Υγείας στο Διαδίκτυο.

Επιφυλασσόμαστε για την άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματος μας για τυχόν εξαπάτησή μας από την κα Μυλωνοπούλου για τη συμμετοχή της στα Βραβεία. Δηλώνουμε ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα δηλωθέντα στοιχεία από τους επαγγελματίες, οι οποίοι είναι οι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την εγκυρότητα και την ορθότητα των δηλωθέντων στοιχειών.

Η διοργανώτρια Εταιρεία, Digital Tempo

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL